Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радио Благоевград откри ново арт пространство за изложби

Радио Благоевград освен близо до хората, чрез своите ефирни програми, продължава да бъде добра алтернатива за култура в областния център. Сцената на Голямото концертно студио и арт фоайето на регионалната медия дават възможност за изявя на утвърдени артисти и млади таланти. 

Като действаща културна институция Радио Благоевград  преряза лентата на ново арт пространство за изложби, в което се представя  фотоизложбата „Тол Шипс - Исторически морета’ 2010”. С тази експозиция Радио Варна гостува на Радио Благоевград. В нея са аранжирани снимките на известни варненски фотографи, които през 2010 година са успели да уловят магията на ветроходната регата.

За пореден път и гости и работещи в медията споделиха очарованието си от интересните и зареждащи с дух и емоция събития в регионалната медия. И за гостите и за радиохората всяко културно събитие е повод за позитивно презареждане.

Гостите на събитието, с което се откри новото арт пространство бяха и със специален дрес код - шапки и слънчеви очила. Това шеговито изискване бе за повече усмивки и артистичен начин да се отбележи настъпващото астрономическо лято в Радио Благоевград, което пък от ефира ще радва слушателите с нови и забавни рубрики.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!