Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тийн идоли и супергерои в дневната програма на Радио парк фест 2019

Силата на интернет създава днешните супергерои и идоли на децата, на които те подражават и които ги вдъхновяват да бъдат успешни и да променят света. Как да сърфират безопасно, бързо и ефективно децата могат да научат от специалната лекция в шатрата на A1 на Радио парк фест на Българското национално радио, на 15 и 16 юни от 14:00 до 17:00 часа. Всички от 7 до 18 години са поканени да надникнат в света на технологиите и да разберат повече за тяхното място на киноекрана и в собственото им ежедневие. Кой и как създава едни от най-зрелищните визуални ефекти е само един от въпросите, на които Марина Маринова от „Центъра за забавна математика“ ще отговори по време на лекциите „Суперсилите на Интернет“.

Преди изпълненията на някои от най-добрите български музиканти, в третия ден на Радио парк фест 2019 на сцената ще се качат двойките влогъри VaseTO & Nikole DB и Sandeff & Stella. Последователите на популярните ютюбъри ще могат да се снимат с тях, да получат автографи и да се забавляват заедно с любимците си от 17:00 до 18:00 часа. 

VaseTO & Nikole DB публикуват всяка седмица свои забавни видеа в социалните мрежи, а в последните месеци създават и свои песни, които ще изпълнят на живо в Южния парк. Sandeff & Stella са аниматори по професия, но стават популярни с пародиите на известни песни и забавни предизвикателства, които имат стотици хиляди гледания в YouTube канала им. Идолите на тийнейджърите са подготвили кратко стендъп комеди шоу, преди задължителната среща със своите фенове.

Радио парк фест 2019 е на 14-и, 15-и и 16-и юни в Южния парк. За още информация следете страницата в сайта на БНР и събитието във Фейсбук.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия