Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Аларма" e територията на младите хора с авангарден музикален вкус в ефира на Програма "Христо Ботев"

Автор:
Снимка: Ани Петрова

Изключително сме щастливи, че предаването "Аларма" има толкова много слушатели и своята вярна и отдадена аудитория, съдейки по обратната връзка, достигнала до БНР по различни начини в днешния ден.

Във връзка с проявения интерес за бъдещето на предаването, ръководството на БНР заявява, че към момента не е обсъждана възможност за спирането му, а се търсят нови начини - културната програма на общественото радио да е по-силна, по-смела, по-свободна и по-комуникативна, все така артистично дръзка и алтернативна на медийната територия, на която се развива.

Изразяваме искрено съжаление, че обществената енергия се хаби въз основа на непроверени слухове. Това е явен показател за състоянието на информационната среда у нас.

"Аларма" е територията на младите хора с авангарден музикален вкус в ефира на Програма "Христо Ботев". За да отговорим в максимална степен на очакванията на аудиторията, а и за да бъде предаването максимално близо до нейния ритъм, потребности и очаквания, в момента заедно с екипа му се обсъждат възможности как това да се случи най-ефективно от новия сезон.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!