Арт салонът на Радио Благоевград – цветен и красив

Арт салонът на Радио Благоевград ни пренася в един цветен и красив свят, сътворен от картините на студенти от Американския университет в България. Във фоайето на радиото днес бе открита изложба, чиято идея е да бъде показано изкуството през очите..

публикувано на 18.05.23 в 13:45

Студенти от АУБ с изложба в Радио Благоевград

Арт салонът на Радио Благоевград ще ни пренесе в един цветен и красив свят, сътворен от студенти, чрез магията на техните картини. На 18 май, от 11:00 часа, във фоайето на радиото, ще бъде открита изложба на възпитаници от Американския университет в..

публикувано на 17.05.23 в 13:47

Музика и награди в Деня на Европа

Кметът на Благоевград Илко Стоянов, директорът на Радио Благоевград Рина Далева и директорът на Областния информационен център – Благоевград – Бисер Младенов връчиха днес отличията от  конкурса „Споделено с приятели в Деня на Европа“. Той  се проведе..

публикувано на 09.05.23 в 15:51

За конкурса „Споделено с приятели в Деня на Европа“

Приключи конкурсът за изпълнение на детска песен „Споделено с приятели в Деня на Европа“. В надпреварата взеха участие деца от 1-ви до 4-ти клас от училищата на територията на Благоевградска област.  Радио Благоевград и Областният..

публикувано на 02.05.23 в 14:56

Награждаване и концерт на лауреатите от конкурса „ЗВЕЗДИ В РАДИОТО - 2023”

Концерт на победителите в конкурса „ЗВЕЗДИ В РАДИОТО - 2023” се проведе в Голямото концертно студио на Радио Благоевград.12-ото издание на конкурса бе организиран от БНР Радио Благоевград, НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“ със съдействието на Регионалното..

публикувано на 27.04.23 в 18:25

Започна реставрацията на черквата „Свети Никола“ в село Долен

Негово Високопреосвещенство Неврокопският Митрополит Серафим отслужи водосвет и благослови започването на реставрационните дейности на храм “Свети Никола” в село Долен, община Сатовча. На събитието присъстваха гости и дарители от цялата страна...

публикувано на 23.04.23 в 10:21

За децата на Пиринска Македония: Споделено с приятели в Деня на Европа

Песенен онлайн конкурс „Споделено с приятели в Деня на Европа“ ще провокира музикалните заложби на децата от 1-ви до 4-ти клас на училищата от Благоевградски регион. Областният информационен център – Благоевград и БНР – Радио Благоевград са..

публикувано на 18.04.23 в 14:38

Радио Благоевград и Областният информационен център със съвместна инициатива

От днес Радио Благоевград и Областният информационен център – Благоевград започват съвместна инициатива под формата на конкурс за изпълнение на детска песен. С този конкурс, който ще протече под мотото „Споделено с приятели в Деня на Европа“, Центърът и..

публикувано на 18.04.23 в 10:21

Класиране на участниците в конкурса „ЗВЕЗДИ В РАДИОТО - 2023”

КЛАСИРАНЕ на участниците в XII- ия конкурс за млади таланти  „ЗВЕЗДИ В РАДИОТО - 2023” ПОБЕДИТЕЛИ: РАЗДЕЛ „ФОЛКЛОР” : МЕЛАНИ МАЛИНОВА ГЕОРГИЕВА – гр. Радомир РАЗДЕЛ „ИНСТРУМЕНТАЛИСТИ”..

публикувано на 12.04.23 в 10:30

Да съхраним светините на България!

В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Възкресение Христово, Радио Благоевград застава зад каузата за съхранение и възстановяване на българските храмове - символ на нашето духовно и културно наследство. Един уникален храм на..

публикувано на 11.04.23 в 13:40