Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Агенцията по заетостта, Регионална служба по заетостта и дирекция „Бюрото по труда „ Благоевград, организират днес трудова борса

Снимка: архив

Агенцията по заетостта, Регионална служба по заетостта и дирекция „Бюрото по труда" - Благоевград, организират днес трудова борса. Тя ще се състои от 11 часа в залата на Военнен клуб в Благоевград, на улица „Иван Вазов„ № 7. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Кметът Байкушев на среща с жители: Вместо на шест, започва ремонт на две улици в Благоевград

Около 30-ина жители на улиците „Св. Иван Рилски“, „Иван Вазов“, „Иларион Макариополски“, „Аргир Манасиев“, „Захари Стоянов“ и „Антим I” проявиха интерес към срещата, която организира кметът на община Благоевград Методи Байкушев. Информационната среща беше във връзка с  предвидени дейности – ремонт и реконструкция на улиците, за които има..

публикувано на 11.07.24 в 20:28

Съдия Миглена Кавалова встъпи в длъжност „съдия“ в Районен съд Благоевград

Днес в Районен съд Благоевград  встъпи в длъжност като „съдия“  Миглена Кавалова-Шекирова. Тя подписа акт за встъпване в длъжност, съгласно изискванията на Закона за съдебната власт. Това стана в присъствието на председателя на Районен съд-Благоевград  съдия Румяна Митева, съдия Петър Узунов- председател на Окръжен съд-Благоевград, съдия Лилия Масева-..

публикувано на 11.07.24 в 17:33

Започна подготовката за пренасянето на статуята, открита наскоро в античен град Хераклея Синтика край Петрич

 Взети са точните ѝ размери и е инсталирана специална метална конструкция, така че безценната скулптура да бъде възможно най-безопасно повдигната и опакована, а след това превозена до Историческия музей в Петрич, съобщиха на фейсбук страницата на Археология Булгарика. „Още не мога да кажа кога точно ще завърши целият процес, за нас най-важното е да..

публикувано на 11.07.24 в 16:37

Безплатна вода в жегите в Благоевград

Община Благоевград предприе акция по осигуряване на бутилирана вода за жители и гости на града в горещите дни. Служители на звено „Инспекторат“ раздават трапезна вода на различни локации в областния център. С инициативата общинското ръководство цели да предостави глътка свежест за хората, като отправя апел към гражданите да бъдат внимателни към..

публикувано на 11.07.24 в 15:55

Съдят шофьор за прагазено на пътя момиче

Окръжна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт по дело за пътнотранспортно произшествие с причиняване на смърт и управление на МПС след употреба на наркотично вещество.   Обвиняемият (на 31 години) е правоспособен водач на МПС, осъждан е. Вечерта на 29.01.2022 г. 17-годишната девойка пътувала в лек автомобил от..

публикувано на 11.07.24 в 15:48

ТФ „Партньори“ с участие в Международни вечери на фолклора Вионица 2024

Танцова формация „Партньори“ стартира своята международна фестивална програма за 2024 година с участие в Международни вечери на фолклора Вионица 2024 в Босна и Херцеговина този уикенд. Международният фестивал се организира за 13 поредна година от местното културно-артистично дружество Свети Марко. Това е едно от най-големите и известни..

публикувано на 11.07.24 в 14:26

Променят движението на част от автобусните линии в Перник

Временно се променя движението на част от автобусните линии в Перник заради ремонтите на „Топлофикация Перник” и полагането на тръбите по проекта за водния цикъл, изпълняван от ВиК- Перник.  До приключване на ремонтите автобус №17 ще се движи в посока кв. „Изток” по обичайния си маршрут до жп спирка „Метал” и след това ще превозва пътници по бул. „Юрий..

публикувано на 11.07.24 в 14:16