Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Допълнителен прием за 20 ползватели по проекта “Осигуряване на топъл обяд” обяви Община Дупница

 Проектът осигурява ежедневен обяд на 100 социално слаби дупничани. Право на него имат лица на месечно подпомагане, с доказана липса на близки и доходи, както и бездомни хора. Услугата ще бъде предоставяна до края на април следващата година. Заявления се подават в стая 38 в общината.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Отменят сурвакарските фестивали в Пернишко

След поредното отлагане заради пандемията на Международния фестивал на маскарадните игри в Перник „Сурва”, са отменени и общинските сурвакарски прегледи в Брезник и Радомир. Сурвакарските фестивали в Брезник и Радомир се провеждат ежегодно и по традиция предшестват Международния фестивал на маскарадните игри в Перник. В тях участват основно местни..

публикувано на 18.01.22 в 10:00

Кметът Димитър Бръчков: Ще помогнем, за да могат жителите на община Петрич също да подкрепят кампанията „Да върнем костите на Самуил“

Кметът Димитър Бръчков: Ще помогнем, за да могат жителите на община Петрич също да подкрепят кампанията „Да върнем костите на Самуил“ По своя инициатива кметът на община Петрич проведе първите разговори с представители на Инициативен комитет, подели кампанията за национална подписка, която да бъде в подкрепа на продължаване на преговорите, за да..

публикувано на 12.02.21 в 11:51

Изнесена данъчна каса в малките населени места в Община Кюстендил

  Кметовете на малките населени места в Община Кюстендил ще подават заявления за организиране на изнесена данъчна каса. Това каза за Радио Благоевград Огнян Янев, кмет на село Стенско след провелото се месечно съвещание между кметовете и кметските наместници на селата с представители на общинската администрация.  На съвещанието беше обсъдена..

публикувано на 16.02.19 в 15:11

105 години от Освобождението на Разлог от Османско иго

 Програмата за празника  започва в 09.00 часа с Тържествената Света литургия в черквата „Свето Благовещение“, в 09.30 . ще се проведе тържествена сесия на ОбС.  В 10.30 часа в центъра на Разлог ще се състои ритуал по вдигане на знамената и полагане на венци и цветя пред паметника на Васил Левски. В 11.00 часа,  във фоайето на Народно читалище..

публикувано на 24.10.17 в 07:48

Реконструкция и облагородяване на площад „Георги Измирлиев – Македончето“ в Благоевград

 От 10:00 часа в сградата на Общинска администрация Благоевград, ще бъдат отворени получените оферти в открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Обновяване и облагородяване на площад „Георги Измирлиев – Македончето“. Право да присъстват имат участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и..

публикувано на 28.03.17 в 09:08

Цветан Цветанов: 75% е обновлението на листата на ГЕРБ в Благоевградски избирателен район

75% е обновлението на листата на политическа партия ГЕРБ за I многомандатен избирателен район. Включени са хора, доказани в своята професионална дейност, с активна гражданска позиция. В Благоевград най-силно впечатление правят новите лица, издигнати от Петрич, Сандански и Гоце Делчев. Това каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата..

публикувано на 23.02.17 в 17:21

Исторически музей-гр. Разлог отбелязва 60 години от създаването си

Тази година Историческият музей в Разлог чества своя 60-годишен юбилей. Много мероприятия, посветени на годишнината, ще радват жителите и гостите на града през цялата година. Гост-изложби на исторически музеи от страната, представяне всеки месец на различни експонати, срещи с историци са само част от предстоящите събития.Близо 5000 движими..

публикувано на 08.02.17 в 11:13