Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Част от град Симитли без вода на 26 юни

“Водоснабдяване и канализация” ЕООД - Благоевград уведомява своите потребители, че във връзка с планов ремонт на 26.06.2019 год. (сряда) от 08.00 часа до 17.00 часа ще бъде нарушено водоподаването по ул. „Предел“, ул. „Цар Симеон“, ул. „Славянска“, ул. „Димитър Ацев“, ул. „Осогово“, ул. „Яне Даракчийски“, ул. „Паисий Хилендарски“, ул. „Георги Димитров“ /до пазара/ и ул. „Пеньо Пенев“, град Симитли.

От Ръководството на “Водоснабдяване и Канализация” ЕООД – Благоевград се извиняват се за причиненото неудобство!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още
Министерство на образованието и науката

МОН публикува резултатите от третото класиране за прием в гимназии след 7. клас

Министерството на образованието и науката публикува резултатите от третото класиране за прием в гимназии след 7. клас.  Проверката става на сайта infopriem.mon.bg с входящ номер и идентификационен код.  Срокът за записване на класираните ученици в училищата e 31 юли и 1 август 2024 г.  На 5 и 6 август ще се приемат заявления за участие в четвърти..

публикувано на 30.07.24 в 17:12

Системата BG-Alert е задействана в района на Струмяни, където се развива огромен пожар

Предупреждение за евакуация издаде системата BG-ALERT за жителите на села в община Струмяни, първо в Каменица и Кърпелево, заради големия пожар, който избухна в района. В потушаването на огъня са се включили и хеликоптери, на терен са пожарникари и доброволци, съобщи по-рано кметът на Струмяни Емил Илиев:  "Фронтът, който е обхванал огънят е изключително..

публикувано на 30.07.24 в 15:28

Голям пожар край село Микрево

Голям пожар гори в района на село Микрево, община Струмяни.  Огънят е пламнал този следобед. От ЮЗДП казаха за Радио Благоевград , че гори горска територия.  Пожарът се вижда и от първокласния път Е-79.  Това е втори пожар в района. От системата BG-ALERT издадоха предупреждение за евакуация на село Кърпелево. Подготвя се евакуация на хора в селата..

обновено на 30.07.24 в 15:04

Ограничение на АМ “Струма” в посока Дупница

Временно движението при км 34 на АМ "Струма" в посока Дупница се осъществява в изпреварващата лента поради пътен инцидент. Трафикът се регулира от "Пътна полиция", съобщават от Агенция “Пътна инфраструктура”.

публикувано на 30.07.24 в 14:51

Поискана е помощ от въздуха за пожар край границата с РСМ

Пожар е избухнал в планината Малешево и се разпространява в посока към селата по границата с Република Северна Македония. Кметът на Струмяни Емил Илиев съобщи, че не терен има пожарникари и доброволци. Поискана е и помощ от въздуха. "Фронтът, който е обхванал огънят, е изключително широк. Вятърът, който духа в западна посока изключително утежнява..

публикувано на 30.07.24 в 14:19

Протест в Симитли

Протест под надслов „Долу ръцете от домовете на честните хора!“ се проведе  днес пред сградата на Общината в Симитли.  Десетки хора, сред които общински съветници и представители на партия "Величие",  се обявиха против действията на общинската администрация и в частност на кмета Апостол Апостолов. С освирквания и скандирания “Оставка”..

публикувано на 30.07.24 в 12:24

Двама младежи са задържани за побой над перничанка

Сигнал за пострадала жена бил подаден вчера в полицията от служители на ЦСМП – Перник. По данни на медиците, в лечебното заведение е постъпила 56-годишна перничанка с фрактура на лицево-челюстна кост, най-вероятно предизвикана от побой. Криминалисти от областната дирекция и Второ РУ предприели незабавни действия за изясняване на случая. Установено..

публикувано на 30.07.24 в 11:40