Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Засилен трафик на ГКПП "Кулата"

Интензивен е трафикът на ГКПП „Кулата“.

На "изход" има струпване на товарни автомобили, съобщиха за Радио Благоевград от пресцентъра на МВР. 

На ГКПП "Илинден" трафикът се осъществява нормално.


Вижте още

На горещ телефон, Община Перник приема заявки за бутилирана вода

Община Перник приема на горещия телефон 0889 233 383 заявки за доставка на бутилирана вода на нуждаещи се хора, съобщи общинският пресцентър. Приоритетно ще бъдат осигурявани с вода възрастни, самотни и болни хора, хора с увреждания и семейства с малки деца, които нямат възможност да закупуват вода ежедневно.  Отправен е призив към гражданите да..

публикувано на 20.02.20 в 15:23

Нова структура на партия “Екогласност” беше учредена в Дупница

Нова структура на партия “Екогласност” беше учредена в Дупница.  Досегашната организация е била закрита с решение на националното ръководство. Причината е пасивността на местния председател и особено липсата му на реакция за незаконно депонираните отпадъци под магистрала “Струма”, заяви националният лидер на “Екогласност" Емил Георгиев...

публикувано на 20.02.20 в 14:05

„Пирин“ ще гони победа при домакинството си срещу „Септември“ – София

В 17:30 утре, благоевградските футболисти на „Пирин“ посрещат на стадион „Христо Ботев“ отбора на „Септември“ – София, в мач от 20-я кръг на Втора футболна лига.  Играчите на Уорън Фийни в момента са на 10-та позиция във временното класиране след зимната пауза и изигран един мач от втория полусезон. Столичният тим, воден от Милен Радуканов пък,..

публикувано на 20.02.20 в 13:57

Над 15 са задържаните при СПО в Благоевград

Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов са на посещение в Благоевград във връзка със провежданата в града СПО за противодействие на битовата престъпност. Иван Гешев и Ивайло Иванов се срещнаха със зам.-кмета по строителните дейности на Община Благоевград Евгени Терзиев, който ги посрещна при посещението им в..

публикувано на 20.02.20 в 12:17

Изънредно заседание на Общинския съвет в Банско

Днес в 17:00 ч. в Банско ще се проведе извънредно заседание на Общинския съвет.  В дневния ред е включена само една точка: Разглеждане на докладна записка с вх. №ОС-01-487/14.02.2020 г. от Иван Кадев – кмет на Община Банско, относно включване на допълнителна точка в дневния ред на Общото събрание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана..

публикувано на 20.02.20 в 11:41
Иван Гешев

Главният прокурор и главният секретар на МВР са в Благоевград

Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов пристигнаха в Благоевград. Преди минути двамата влязоха в сградата на Община Благоевград, където най-вероятно ще посетят и разгледат залата за видеонаблюдение. След това те ще направят и изявление пред журналистите.  Посещението на главния прокурор и на главния секретар на МВР е във..

обновено на 20.02.20 в 11:24

Англичани се снимаха под Еверест с фланелки на ФК "Миньор"

Англичани се снимаха с фланелка на пернишкия футболен клуб „Миньор” на базовия лагер под Еверест Жълто-черната тенсиска им била подарена от зам.-кмета на Перник Стефан Кръстев.  Дейвид Ричардсон и Мат Гослин са приятели със зам.-кмета, гостували са в Перник, били са на мач и на „Миньор”.  Снимката им под върха е качена в личния профил на Стефан..

публикувано на 20.02.20 в 10:46