Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Нели Точева е новият областен координатор на Младежи ГЕРБ в Кюстендил

Новият областен координатор на МГЕРБ в Кюстендил Нели Точева заема поста от Мая Станойкова-Илиева, която ръководеше успешно структурата от 2013 г. досега, но поради навършване на възрастовата граница за членство в МГЕРБ предава щафетата на нов и деен млад ч

Нели Точева е 27-годишна, родена е и живее в град Кюстендил. Тя е семейна, с едно дете. Завършила е УНСС, с икономическа специалност. 


Вижте още

Кривият тунел на ПП Е-79 е без осветление

Кривият тунел на ПП Е-79 е без осветление Шофьорите да се движат с повишено внимание в Кривия тунел на път I-1 Благоевград – Кресна в Кресненското дефиле поради прекъсване на електрозахранването на осветлението в тунела.До 17 ч. днес шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост от км 156 до км 164 на АМ "Струма" в двете..

публикувано на 09.03.21 в 13:24

Глоба заплашва партиите ако в 7-дневен срок след изборите не премахнат агитационните си материали

Глоба от 1000 до 5 000 лева заплашва партиите, коалициите и инициативните комитети, ако в 7- дневен срок след парламентарните избори на 4 април не премахнат агитационните си материали, предупредиха от община Перник. Местата, на които могат да се лепят плакатите са определени със заповед на кмета Станислав Владимиров. Агитационни материали на..

публикувано на 09.03.21 в 13:24

Започна ремонтът на ул.“Цар Симеон“ в Петрич

Започна цялостната реконструкция на ул.“Цар Симеон“ в Петрич. „Подменена ще бъде водопроводната мрежа, ще се положи нов асфалт и кръстовището с улица „Рокфелер“ ще бъде разширено“, съобщи за Радио Благоевград зам.-кметът на Петрич Минка Салагьорова. Ремонтните дейности се извършват с отпуснатите от правителството 1 500 000 лв. „Основен ремонт на..

публикувано на 09.03.21 в 13:17

На живо с видео стрийм предизборен диспут по Радио Благоевград

Във вторник, 9 март, от 10:10 до 12:00 часа Радио Благоевград проведе и излъчи предизборен диспут с кандидати за народни представители на тема "Визия за развитието на България през следващите четири години. Основни тези и послания от предизборните платформи."  Водещ на диспута бе Райна Ванчева. Диспутът бе разделен в две части. В първата част, от..

публикувано на 09.03.21 в 12:31

78 години от спасяването на българските евреи бяха отбелязани в Кюстендил

Седемдесет и осем години от спасяването на българските евреи бяха отбелязани днес в Кюстендил. Венци и цветя на паметника на подпредседателя на Народното събрание Димитър Пешев, в центъра на града, положиха от областната и общинската администрация, съветници и граждани, представители на местната организация на евреите "Шалом".       Пред паметника..

публикувано на 09.03.21 в 12:14

Мобилни екипи извършват ваксинация в селата в община Кюстендил днес

Четири мобилни екипа от София с медици от столичен Център за спешна медицинска помощ извършват ваксинация днес в малките населени места в община Кюстендил, съобщи за Радио Благоевград кметът Петър Паунов. Всеки един от екипите ще постави по 150 дози от ваксината на Pfizer/BioNTech.      Медицинските екипи са разположени в селата Драговищица и..

публикувано на 09.03.21 в 11:58

Прокуратурата в Кюстендил настоява за доживотен затвор за извършителя на умишлено убийство

Окръжната прокуратура в Кюстендил е внесла протест срещу осъдителната присъда на Окръжния съд спрямо 19-годишния Алекс Д., обвинен за извършено от него умишлено убийство и опит за убийство. Това съобщиха от прокуратурата.      Държавното обвинение счита наложеното на подсъдимия наказание от 19 години "лишаване от свобода" за несправедливо..

публикувано на 09.03.21 в 10:32