Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ремонтират пътя Белица – Краище

Снимка: БГНЕС

От община Белица информират, че от вторник 22.06.2021 до 26.06.2021 (включително) в часовия диапазон от 8.00 ч. до 17.00 ч. пътят Белица – село Краище ще бъде затварян заради провеждане на ремонтни дейности.

Автомобилният трафик ще бъде пренасочен по пътя Баня – Драглище – Белица и обратно.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

В Кюстендил ще глобяват паркиралите в зелени площи

Водачите на моторни превозни средства, паркиращи в зелените площи в Кюстендил ще бъдат санкционирани. Това ще стане след анализиране и промяна на нормативната уредба, съобщи на днешната сесия на Общинския съвет кметът на града Огнян Атанасов. Идеята на общинската управа е на нарушителите да се налагат глоби, а самите собственици ще могат да си..

публикувано на 25.04.24 в 18:06

Среща по повод черешовата кампания в Кюстендил

Среща с производителите на череши организира общината в Кюстендил. Срещата ще се състои утре, от 13:00 часа, в общината в Кюстендил. В нея за участие са поканени производители на череши и представители на фирми, които изкупуват и преработват плодовете. Тема на работната среща е предстоящата кампания в община Кюстендил. В дискусията ще вземат участие..

публикувано на 25.04.24 в 15:39

12 общински съветници от Благоевград искат и референдум на 9 юни

12 общински съветници са внесли подписка в края на работния ден вчера с искане за включване на извънредна точка в дневния ред  на утрешното редовно заседание на местния парламент, за свикване на референдум, относно предложението на община Благоевград за поемането на дългосрочен дълг в размер на 14.5 милиона лева.    Предложението на..

публикувано на 25.04.24 в 15:14

Модерната търговия и развитието на местните общности

На над 1 800 лв. възлиза средната работна заплата на наетите в големите търговски вериги и обекти на територията на Югозападна България, които са членове на Сдружението за модерна търговия в България. Инвестициите, които са реализирани от страна на тези компании, възлизат на над 300 млн. лв. Това сочи докладът, изготвен от Института..

публикувано на 25.04.24 в 14:13

СЗО: Употребата на алкохол и е-цигари сред младежите е "тревожна"

Широкоразпространената употреба на алкохол и електронни цигари сред подрастващите е "тревожна", според  доклад , публикуван днес от Световната здравна организация, която препоръчва мерки за ограничаване на достъпа, предаде АФП. Базиран на проучване на данни за 280 000 младежи на възраст 11, 13 и 15 г. в 44 държави - Европа, Централна Азия и Канада, СЗО..

публикувано на 25.04.24 в 13:54

Кампания за безопасност на движението по пътищата в Радомир

Кампания, посветена на безопасността на движение по пътищата, започна в община Радомир. Тя е под наслов „Аз съм тук! Пази живота!“. Основната цел на кампанията е да възпита социално-отговорна култура на поведение на пътя сред учениците като участници в движението от една страна, а от друга - да се фокусира вниманието на обществото по тази важна тема. В..

публикувано на 25.04.24 в 12:26

Благотворителен базар за Великден в Перник

Благотворителен базар за Великден е подреден в Съдебната палата в Перник. В него със сувенири, посветени на Цветница и Възкресение Христово, участват хора с увреждания. Базарът е по покана на председателя на Административен съд Перник Ивайло Иванов. Организатор е социалното предприятие „Направено с любов” към едноименното сдружение. Освен, че могат да..

публикувано на 25.04.24 в 11:38