Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Teen Boom Fest ’22 идва в Благоевград на 28 май

Обратното броене започна! Teen Boom Fest ’22 идва в Благоевград на 28 май. Емоционално зареденият, музикално провокиращ и социално ангажиращ фестивал застава на стартовата линия и дава начало на своето трето издание от Благоевград. Пространствата около площад „Георги Измирлиев” ще съберат на едно място най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри, музиканти, спортисти и актьори от екрана и социалните мрежи. В ролята на водещи ще видите звездното семейство Артьом Анатолиевич - ARTi и гласовитата красавица Кристина Дончева /Kristina Doncheva/. Входът е свободен и всички сa поканени!

Началото ще бъде поставено в 16.00 часа с вълнуващи фен срещи с популярните инфлуенсъри-влогърът Мъци, който ще презентира и първата си книга „Лисица” и TikTok сензациите Йоан-Петър, Presinka, BlackGogo, Светлозара. Заедно с тях ще бъдат още създателят на едни от най-смешните клипчета в Интернет - Kumbata, усмихнатите Megsun, К.LINA , Linsho, Just Boomy, Kibritq. Там ще са и Alper Chochev, който има 100 000 абоната в YouTube, а отделни негови епизоди имат по 200 000 гледания. Сред специалните гости е харизматичният актьор Ивайло Захариев.

От 19.30 часа сцената на TEEN BOOM FEST’22 ще се наелектризира с най-големите хитове на музикалната фурия Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимовa. Концертът ще се превърне в истински празник на модерната музика, затова не го пропускайте.

Една от водещите мисии на TEEN BOOM FEST е социалната отговорност към младото поколение – превенция на опасностите, които ги заобикалят - употребата на наркотични вещества, педофилия и опасни игри в социалните мрежи, насилие и други. Това е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. Зад гърба си има две успешни години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници, което превърна фестивала в Платформа – магнит за младото поколение между 8 и 25 години и техните семейства.

TEEN BOOM TOUR се реализира от ‘ФЕСТИВАЛ БГ”, с партньорството на Община Благоевград, КФМ, CreateX, White water. Инициативата се подкрепя от Министерството на младежта и спорта. Ексклузивен медиен партньор е THE VOICE BULGARIA.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Овладян е пожарът край пернишките села Расник и Вискяр

Овладян е пожарът, който пламна вчера край пернишките села Расник и Вискяр, съобщиха от ОДМВР- Перник. Пламъците са изпепелили стотици декари сухи треви, смесена гора и иглолистни насаждения, като точният размер на щетите тепърва ще бъде оценяван. В битката с огъня се включиха огнеборци от Перник и София, селскостопанска техника и много доброволци,..

публикувано на 27.08.24 в 17:48

Гасенето на пожара в Рила планина, над с. Бистрица продължава

Днес следобед е осигурен булдозер от Общината в Дупница, за да бъде направена просека от североизточната част на пожара, за да се ограничи разрастването му, каза говорителят на полицията Катя Табачка.  В гасенето и днес е включен хеликоптер от авиобаза Крумово, който само до обяд е направил около 10 облитания, казаха от полицията.  Вода се..

публикувано на 27.08.24 в 17:46

Ръст на разплатените средства от европейските фондове в Благоевградска област

Ръст при разплатените средства по проекти, финансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) 2014-2020, отчитат от Областен информационен център – Благоевград. По време на пресконференция днес управителят на центъра Бисер Младенов представи актуална информация за изпълнението на европейските програми на територията на..

публикувано на 27.08.24 в 15:47

Кино под звездите в парк „Македония“ в Благоевград

Лятно кино под звездите кани любители на филмовото изкуство на 28 и 29 август в 20:30 часа в парк „Македония“ в Благоевград. В първата вечер се предвижда комедията „Опасни шматки“ на режисьора Николай Павлов с участието на Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Елени Декидис, Ивайло Драгиев, Ивайло Захариев, Венци Куцаров, Дарин Ангелов, Маргарита..

публикувано на 27.08.24 в 15:32

Водата в пернишко село е негодна за пиене

Негодна за пиене е водата в пернишкото село Люлин, съобщиха от Регионалната здравна инспекция в Перник. При направените пробонабирания в населеното място са установени отклонения от нормите при някои от микробиологичните показатели. Работи се по установяване на източника на замърсяване. Днес за жителите на селото ще бъде осигурена водоноска, съобщи..

публикувано на 27.08.24 в 14:04

Община Перник иска поемане на нов заем

Общинското ръководство на Перник иска съгласието на местния ОбС за поемането на краткосрочен общински дълг от централния бюджет в размер на 2 200 000 лв. Парите са нужни за финансиране на неотложни разходи за текущи ремонти. Докладната, която е внесена в ОбС е подписана от зам.-кмета Мирослав Стоицев. Ползването на временния безлихвен заем се налага..

публикувано на 27.08.24 в 13:59

Новият служебен кабинет се закле!

На извънредно заседание, продължило едва 8 минути, вторият служебен кабинет на Димитър Главчев положи клетва пред депутатите.  Точката бе единствена за народните представители.  Държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова присъстваха на церемонията  Церемонията можете да видите във видеофайла.

публикувано на 27.08.24 в 11:33