Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Повишено внимание на пътя Гоце Делчев - Сатовча

Снимка: архив

Временно движението по път III-197 Гоце Делчев - Сатовча в района на Дъбница се осъществява двупосочно в една лента, поради ПТП. 

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".​


По публикацията работи: Спаска Зашева


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Борисов очаква избори: Трябва да се върнем към корените на демокрацията!

Поредните предсрочни избори са неизбежни, заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, пише БНР. Той призова останалите партии да са сдържани по време на предизборната кампания, за да създадат условия за диалог и формиране на редовен кабинет в следващия парламент: "Като прогнозата за времето става! Като не се случи нещо с..

публикувано на 24.07.24 в 10:21

МВР: Пожарната обстановка в страната ни е овладяна

Към момента на територията на страната  няма активни пожари. От огнената стихия през изминалите дни са опожарени изключително големи площи – хиляди декари гори, селскостопански територии, треви и храсти, съобщиха от МВР. Според извършения анализ броят на пожарите в сравнение с миналата година е с над 10%. В тежката битка с огнената стихия участваха..

публикувано на 24.07.24 в 10:20

Земетресение край гръцко-българската граница

Земетресение с магнитуд М =3.9 е регистрирано снощи в района на град Драма, Гърция. По данни на Националния Сеизмологичен Център към  Национален Институт по Геофизика, Геодезия и География - БАН , събитието от 24 юли 2024 г., от 00:39 часа българско време е с епицентър на 40 км от град Гоце Делчев, на 100 км от град Благоевград и на 160 км от град..

публикувано на 24.07.24 в 09:55

Ремонт на Голева детска градина в Банско

 Kметът Стойчо Баненски подписа договор за извършване на цялостен ремонт на Детска градина „Здравец“, филиал ДГ 1(Голева детска градина) в град Банско. Фирмата изпълнител, спечелила обществената поръчка е „Градив 77“ ЕООД.  Общата  стойност на инвестицията е 293 827,52 лв., а средствата са осигурени изцяло от бюджета на община Банско. Срокът за..

публикувано на 24.07.24 в 09:13

Община Благоевград приема заявления за подмяна на отоплителните уреди

Община Благоевград започва прием на заявления за подмяна на отоплителните уреди на дърва и/или въглища с климатици, термопомпи и печки на пелети.  Целта на проекта е да се подобри качеството на атмосферния въздух на територията на общината чрез подмяна на печки и котли на твърдо гориво с алтернативни екологични източници на отопление, които ще..

публикувано на 24.07.24 в 09:10

Градската художествена галерия с нов облик

Градска художествена галерия в Благоевград от петък ще посреща своите посетители с обновени изложбени зали и ново осветление. Галерията, която от близо 10 години не е ремонтирана, вече е с нов облик, след като служители от ОП „Чистота“ извършиха цялостно пребоядисване. В рамките на ремонта Община Благоевград подмени и старото осветление с..

публикувано на 24.07.24 в 09:04

Частични местни избори за кмет ще се проведат в дупнишкото село Бистрица

  Пълномощията на Христо Христов бяха прекратени от ОИК с решение от 12 юли. Причината е активна регистрация на действащия кмет като едноличен търговец. За освобождаването му от поста е сезиран Общинският съвет, който ще се събере извънредно на 8 август. Тогава ще бъде избран и временно изпълняващ длъжността. Предстои уведомяване на Централната..

публикувано на 24.07.24 в 08:45