Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Инж. Мартин Петров спечели конкурса за управител на ВиК-Благоевград

Снимка: Катя Тренчева

На основание одобрен Протокол на комисия за провеждане на конкурс за избор на Управител на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – гр. Благоевград, е обявен Мартин Ивайлов Петров за класиран на първо място участник в конкурса. При отказ или невъзможност на класирания на първо място участник да заеме длъжността и да сключи договор, същият следва да депозира писмен отказ пред ,,Български ВиК Холдинг“ ЕАД в срок до 5 работни дни от публикуването на настоящото обявление – се посочва в информацията  на сайта, на ,,Български ВиК Холдинг“ ЕАД. Да припомним - за поста управител на ВиК-Благоевград имаше трима кандидати : настоящият управител Мартин Ивайлов Петров, и бившите директори Росица Димитрова и Валери Миков.


По публикацията работи: Светлин Кърпачев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Калин Стоянов: Пожарът в Гърция вече е на километър от българската граница

Пожарът в Гърция вече е на километър от българската граница, потвърди министърът на вътрешните работи Калин Стоянов след обход на територията с хеликоптер на Гранична полиция, пише БНР. "Лошото е, че там е силно пресечена местност. Колегите от гръцка страна в момента работят единствено с хеликоптери. Доколкото разбрах, мисля, че включват и самолет. На..

публикувано на 22.07.24 в 16:04

Прокуратурата в Кюстендил разследва тежкото ПТП с двама загинали

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Кюстендил се водят действия по разследване по образувано досъдебно производство за пътнотранспортно произшествие с причиняване на смърт и телесна повреда. През нощта на 22.07.2024 г. на автомагистрала „Струма“ в района на гр. Бобошево се ударили две превозни средства – лек автомобил и микробус...

публикувано на 22.07.24 в 15:53

Методи Байкушев отчете успешен шестмесечен период

На пресконференция кметът на община Благоевград, Методи Байкушев, отчете дейността на ръководената от него администрация през първите шест месеца от всъпването му в длъжност. Байкушев определи отчетния период като успешен и заяви, че подробен писмен отчет ще бъде качен в Интерент страницата на община Благоевград. По отношение на бюджета и..

публикувано на 22.07.24 в 15:39

Министър Стоянов ще направи обход с хеликоптер над границата с Гърция

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов ще направи обход с хеликоптер на ГД „Гранична полиция“ над границата между България и Гърция, съобщиха от МВР. В граничната зона трети ден пламъци бушуват в планината Славянка.  На място дежурят пожарникари от Сандански и Гоце Делчев и служители на горските стопанства, те са разположени по билото на..

публикувано на 22.07.24 в 14:00

20-годишен юбилей чества храм „Света Анна“ в село Гърмен

Храм „Света Анна“ в гоцеделчевското село Гърмен отбелязва 20-годишен юбилей. На 24 юли 2024 година ще бъде отслужена празнична вечерня, а на следващия ден, 25 юли, празнична Света литургия. Църквата е разположена в малък парк в близост до площада на селото. Първата копка за строителството й е направена през 1993 година – на празника Петдесетница...

публикувано на 22.07.24 в 13:39

Регионалният исторически музей в Перник търси екскурзоводи

Регионалният исторически музей в Перник обяви конкурс за екскурзоводи. Размерът на началната основна заплата е 1310 лв., а изискването към кандидатите е освен  завършено висше образование, да владеят добре и английски език. Владеенето на втори чужд език и компютърна грамотност ще се считат за предимство, съобщават от институцията.  Кандидатите могат..

публикувано на 22.07.24 в 11:55

ПП-ДБ получиха и върнаха неизпълнен втория мандат на президента

Президентът Румен Радев връчи днес втория проучвателен мандат за кабинет на втората по големина политическа сила в Народното събрание ПП-ДБ, пише БНР. Още миналата седмица обаче от коалицията заявиха, че нямат нужната подкрепа за съставяне на правителство и ще върнат папката празна. "Отговорът след проведените разговори е, че това не може да се случи..

публикувано на 22.07.24 в 11:45