Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нов заместник-директор на полицията в Перник

Ст. комисар Милчо Милчов /вляво/ представи пред състава на ОДМВР- Перник новия зам.- директор Петър Делин/вдясно/
Снимка: ОДМВР- Перник

Със заповед на министъра на вътрешните работи, за заместник-директор на ОДМВР – Перник е назначен комисар Петър Делин. Той е бил представен пред състава на областната дирекция от директора ст. комисар Милчо Милчов. 

Петър Делин е започнал работа в системата на МВР през 2003 година. През годините е заемал различни изпълнителски и ръководни длъжности, като последната му е началник на сектор към Шесто РУ при СДВР. Комисар Делин  е награждаван многократно в професионалната си кариера, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Започва деветото издание на "София филм фест на път" в Кюстендил

Деветото издание на "София филм фест на път" започва днес в Кюстендил. В рамките на фестивала, всеки петък вечер до 30 август, ще има безплатни прожекции на открито, на арката на централния площад "Велбъжд". Инициативата се реализира съвместно с Община Кюстендил с подкрепата на Националния филмов център. Програмата започва тази вечер с прожекция на..

публикувано на 09.08.24 в 10:46

Александър Джартов: С гръцките колеги сме в непрекъсната комуникация

Над 120 огнеборци гасят пожара в планината Славянка. Ситуацията на източния фронт е сравнително спокойна, каза за Радио Благоевград директорът на ГДПБЗН главен комисар Александър Джартов. Може да се каже, че доста е ограничен пожарът в тази посока. Продължава да се работи с линии и с вода. На западния фронт се доизгражда и допълнително се..

публикувано на 09.08.24 в 10:42

Пикълболът завладява Банско

Община Банско продължава да поставя здравето и спорта на преден план в местната политика, като предоставя възможности за иновативни физически активности. Учителите по физическо възпитание и треньорите от спортните клубове в общината имаха уникалната възможност да се запознаят с един от най-бързо развиващите се спортове в света – пикълбол...

публикувано на 09.08.24 в 10:41

Патриарх Даниил ще отслужи литургия на празника "Панагия" в Кюстендил

Българският патриарх Даниил ще отслужи света литургия на празника "Панагия" в Кюстендил. В деня, в който се почита празникът "Успение на Пресвета Богородица", Кюстендил отбелязва "Панагия - Въздигане на хляба". Празникът ще се проведе на 14 и 15 август и ще започне в черквата "Свето Успение Богородично" в Кюстендил, където ще има традиционно..

публикувано на 09.08.24 в 10:35

Нарушено водоподаване на улица в Благоевград

Във връзка с ремонт на уличен водопровод по улица ”Околчица” от №1 до №20, в периода от 12.08.2024 г (понеделник) до 06.09.2024г. от 08.00 часа до 17.00 часа в делничните дни, ще бъде нарушено водоподаването в посочения участък.  За улесняване на работния процес е необходимо живущите да преместят личните си МПС-та.  От ВиК Благоевград препоръчват на..

публикувано на 09.08.24 в 10:23

Атанас Стоянов: На Славянка обстановката е динамична

И днес в гасенето на пожара в планината Славянка на българо-гръцката граница ще се включи един испански самолет. Той ще започне да облива с вода от въздуха главно западния фронт на пожара, където огънят настъпи от гръцка страна. Очаква се днес летателната техника да се включи в гасенето след 10 часа, каза за Радио Благоевград кметът на община..

публикувано на 09.08.24 в 09:40

Горица Грънчарова-Кожарева – новият служебен премиер на България

Държавният глава Румен Радев определи Горица Грънчарова-Кожарева за кандидат за служебен министър-председател. "В изпълнение на чл. 99, ал. 5 от Конституцията президентът определя заместник-председателя на Сметната палата Горица Грънчарова–Кожарева за кандидат за служебен министър-председател", се посочва в съобщение от прессекретариата на..

публикувано на 09.08.24 в 09:35