Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лидерът на „Възраждане“ на среща в Благоевград

Отворена среща на председателя на „Възраждане“ д-р Костадин Костадинов и народния представител Цвета Рангелова се проведе в зала „22 септември“  в Благоевград.

На срещата бяха обсъдени бъдещето на България и актуалната политическа обстановка, като гражданите на Благоевград  имаха възможност да направят предложения и да задават въпроси.

Още в началото Костадин Костадинов заяви пред присъстващите, че това Народно събрание е трябвало отдавна да отиде не само в историята, но и на боклука на историята. Категоричен бе, че то е започнало позорно и завършило по този начин.

Председателят на „Възраждане“ смята, че тези, които направили промените в Конституцията, със собствените си промени се простреляли в крака.

Според Костадинов е много възможно да се отиде на следващи избори. 

Депутатът от Благоевград Цвета Рангелова вярва, че в тези два, макар и непродължителни мандата, се е старала да даде всичко от себе си, за да защити честта и достойнството на хората, които са я избрали.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Продължава борбата с двата горски пожара в Югозапада

Продължава гасенето на двата горски пожара в Югозападна България, където на терен работят 30  екипа на противопожарните служби от Благоевград, областта и столицата, военнослужещи. В битката с огъня в Малешевска планина, където вчера бяха евакуирани над 120 жители на високопланинските села Цапарево и Кърпелево, отново се включиха френските самолети, а..

публикувано на 31.07.24 в 15:49

Улични ремонти в община Самоков, асфалтиране и в Боровец

През този строителен сезон се извърши подмяна на водопроводи и ремонт на улици в Мала Църква, Маджаре и Говедарци, съобщават от Община Самоков. Вече са подменени тръбите на водопровода на четири улици в Говедарци. Цялостно се асфалтираха ул. „Борис Хаджисотиров” и ул.„Кирил и Методий”, а на ул. „Александър Стамболийски” се направи текущ ремонт. В Мала..

публикувано на 31.07.24 в 15:01

Спортни занимания за децата и през август в Благоевград

Община Благоевград и спортните клубове на територията на областния център с нова спортна програма за безплатни занимания за ученици от 1 до 12 клас през м. август. Тренировките ще стартират от 1 август /четвъртък/ и ще продължат до края на месеца. Учениците от всички училища ще могат да посещават различни видове спорт, сред които:..

публикувано на 31.07.24 в 14:30

„Ваканция на село“ – ваканцията, която връща към истинското детство

За малки и по-големи деца няма нищо по-хубаво от лятната ваканция. Периодът, в който свободно децата да играят и да се забавляват. В тази връзка  кметство село Брежани и Читалище „Христо Ботев“  организират за малките си жители едно интересно и забавно лято, наречено  „Ваканция на село“. С редица мероприятия ще бъде запълнена забавната ваканция на..

публикувано на 31.07.24 в 14:27

Велоклуб "Добринище" организира велопоход "Пирин"

Велоклуб "Добринище" обявява организирането на велопоход "Пирин" по случай своята десетгодишнина. Събитието ще се състои на 3 август 2024 г. и е отворено както за членове на клуба, така и за всички граждани, желаещи да се включат. Маршрутът започва в 8:00 ч. от центъра на Добринище, а крайната му точка е в местността Харами бунар. Общата дължина..

публикувано на 31.07.24 в 14:20

Ситуацията с пожарите в Благоевградско е тежка, но няма опасност за населени места

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов определи ситуацията с пожарите в област Благоевград като доста тежка, но успокои, че към момента няма опасност за населени места: "Лошото е, че вероятно през днешния ден също ще има високи температури. Единствено се молим да няма този вятър, който беше вчера и който много бързо разпали това огнище между..

публикувано на 31.07.24 в 14:14

Освободиха директора на Профилакториума в Перник

Управителят на Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация в Перник Емил Ненков бе освободен от поста си с решение на местния ОбС. На негово място временно до назначаването на конкурс бе избрана Ина Петрова. Емил Ненков напуска Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация по собствено желание. Очаква се той да..

публикувано на 31.07.24 в 14:03