Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радио Благоевград и Радио София с общо изнесено студио

Талантливи млади хора, представители на културни и образователни институции и творци от Кюстендил разказваха истории в ефира на Радио Благоевград и Радио София.

Това стана възможно по време на съвместно изнесено студио пред сградата на Община Кюстендил.


Водещи на четиричасовото предаване бяха Мариана Попова и Лили Големинова.


В ефира на двете медии от голямото семейство на БНР прозвучаха интересни и любопитни факти, свързани с богатия културен календар на Община Кюстендил.

Сред гостите бе и кметът Огнян Атанасов, който покани слушателите на Празника на черешата, емблематичен за „овощната градина на България“.
Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Вижте още

Изборно студио с Радио Благоевград

Днес, 9 юни, във вечерта на изборите за 50 Народно събрание и за български представители в ЕП, бъдете с Радио Благоевград и изборното ни студио. Очаквайте първите прогнозни резултати от изборите 2в1 от социолозите на „Галъп интернешенъл“, първите реакции на политическите партии. Анализи и коментари социолози, политолози и общественици..

публикувано на 09.06.24 в 13:31

Връчиха наградите на победителите в конкурса "Звезди в Радиото"

Наградите на тазгодишните победители в конкурса „Звезди в Радиото“ бяха връчени тази вечер на гала-концерт в Концертното студио на Радио Благоевград. На сцената се качиха близо 30 млади изпълнители изпълнители в областта на класическата, народната  и популярната музика. Организиратори на събитието са БНР Радио Благоевград и НХГ „Св. св. Кирил..

публикувано на 23.04.24 в 18:35

Музикален спектакъл „Споделено с приятели“ в концертното студио на Радио Благоевград

Радио Благоевград и ТВ Родина представиха тази вечер музикалния спектакъл „Споделено с приятели“. Съвместната инициатива се проведе в Концертно студио на Радио Благоевград и събра на едно място десетки любими изпълнители от Пиринския край.  Началото на концерта постави директорът на Радио Благоевград Рина Далева. Непреходни музикални изпълнения..

публикувано на 16.04.24 в 19:47

„Споделено с приятели“ - от българската фолклорна съкровищница

БНР – Радио Благоевград и Българската музикална телевизия „Родина“ представят eдна съвместна творческа продукция, за да бъде споделена с Вас. На 16-ти април, от 18:00 часа, е началото на музикалния спектакъл „Споделено с приятели“.  В Концертно студио - Радио Благоевград, ви каним да се насладим на непреходни музикални изпълнения от българската..

публикувано на 15.04.24 в 12:53

Ясни са победителите в конкурса „ЗВЕЗДИ В РАДИОТО - 2024”

Обявиха класирането на участниците в тринадесетото издание на конкурса „Звезди в Радиото”. Конкурсът е за млади изпълнители в областта на класическата, народната (автентична или обработена) и популярната музика и се провежда в три раздела – „Инструменталисти", "Фолклор" и "Популярна музика". Организира се от БНР Радио Благоевград и НХГ..

публикувано на 09.04.24 в 11:15

Стартира конкурсът "Звезди в радиото"

В Голямото концертно студио на Радио Благоевград започна 13-тото издание на конкурса „Звезди в радиото“, организиран от БНР Радио Благоевград, НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“ Благоевград, със съдействието на Регионалното управление на образованието. Б лизо 60 деца от Югозапада ще имат възможност да представят своите изпълнения в категориите..

публикувано на 30.03.24 в 15:34

Ново признание за Радио Благоевград

Коалицията за живот без тютюнев дим връчи годишните си награди на най-отдадените и отговорни медии и приятели към нейната мисия и работа. За своята активна и обективна позиция, за професионализма в подкрепа на каузата за ограничаване на тютюнопушенето, Радио Благоевград е една от двете отличени медии . Другата е телевизия България он..

публикувано на 28.03.24 в 10:41