Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нововъведение във ВиК Благоевград

С цел подобряване на услугите, "Водоснабдяване и канализация" ЕООД - Благоевград преминава към нова виртуална "IVR" централа за получаване на телефонни обаждания.
Единният телефонен номер 0800 18 421 ще остане единствен предоставен за връзка с дружеството.
При свързване с централата, ще има възможност да се избира между 4 опции за връзка с различни отдели и услуги, предоставяни от "ВиК" ЕООД - Благоевград.
Съществуващите телефонни линии ще останат достъпни, за да се осигури плавен преход към единния национален телефонен номер, съобщават от ВиК Благоевград.

По публикацията работи: Весела Сукалинска


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Балканският театрален фестивал с впечатляваща програма

За трета поредна година Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград организира Балкански театрален фестивал. През 2022 година беше възстановена прекъснатата дългогодишна традиция театърът да организира фестивал. Беше реализирано първото издание на единствения за страната театрален фестивал с фокус върху най-ярките постижения в сценичните..

публикувано на 24.10.24 в 11:05

ЦИК публикува хеш кода на софтуера за машините за вота

Централната избирателна комисия публикува на сайта си системния хеш код на сертифицирания софтуер за машините, на които ще се гласува за Народно събрание тази неделя. Кодът се сверява с кода, изписани в системната разписка, която се отпечатва от устройството преди гласуването.  В случай на несъответствие, секционната избирателна комисия трябва незабавно..

публикувано на 24.10.24 в 09:23

Земеделците могат да кандидатстват за компенсация за щетите от пожарите

От днес земеделските стопани, претърпели щети от пожарите през лятото на тази година, могат да кандидатстват за помощта de minimis за компенсиране на загубите. Фермерите имат само 10 дни, в които да подадат заявленията си в Областните дирекции на Държавен фонд "Земеделие". За да имат право на подпомагане стопаните трябва да имат протоколи за..

публикувано на 24.10.24 в 09:21

Почитаме Чудотворна икона на света Богородица

Българската православна църква почита Чудотворната икона на Пресвета Богородица - "Радост за всички скърбящи". Традиционно на този ден в храмовете се чете молитва за децата с увреждания и техните семейства. Българският патриарх и Софийски митрополит Даниил ще води от 9:00 часа празничната света литургия в столичния храм "Покров Богородичен" и ще..

публикувано на 24.10.24 в 09:00

Слънчев октомврийски четвъртък

Днес отново ще бъде слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър и с него температурите слабо ще се понижат. Максималните температури ще са между 16° и 21°.

публикувано на 24.10.24 в 07:02

Задържаха 36-годишен столичанин за държане и разпространение на наркотични вещества

Иззети са близо 2 кг канабис .  Арестът е осъществен по време на специализирана полицейска операция за противодействие на отглеждането, съхранението и разпространението на наркотични вещества. В хода ѝ е извършено претърсване и изземване в къща и прилежащите ѝ пристройки, намиращи се в село Стоб, обитавани от 36-годишния софиянец. В различни помещения..

публикувано на 23.10.24 в 17:49

Ученици засадиха дърво при Младежкия дом в Благоевград

Ученици от 5 „а“ клас в СУИЧЕ „Св. св. Климент Охридски“ засадиха дърво при Младежки дом в Благоевград, носещо послание срещу насилието над подрастващи. Инициативата е част от кампанията на Държавна агенция закрила на детето с подкрепата на Община Благоевград и е под наслов „Бъди смел, бъди добър“. Целта е децата, включили се в каузата, да се..

публикувано на 23.10.24 в 16:39