Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Поредно отличие за СК „Ипон“, Мартин Стоилов с бронз от световно първенство

Успех за България и Благоевград на Световното първенство по ММА.

Мартин Стоилов от СК "Ипон" - Благоевград спечели бронзов медал от Световното първенство по ММА за кадети до 16 години в Абу Даби,  което се провежда в Обединените арабски емирства.

Данаил Милчев е другият състезател, който предстои да вземе участие в Световното първенство в събота от 15:00 часа български време.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Задържаха жена за отглеждане и притежаване на наркотични вещества

46-годишна жена е задържана докато полага грижи за наркорастения. Арестът е извършен при специализирана полицейска операция по противодействие, предотвратяване, пресичане и разкриване на престъпления, свързани с наркотични вещества. Спецакцията е проведена на територията на община Радомир. В трудно достъпна местност в землището на село Житуша..

публикувано на 08.08.24 в 13:47

Пореден случай на домашно насилие в Перник

45-годишен мъж е нанесъл побой на жена пред очите на бебе, съобщиха от ОДМВР- Перник. Сигнал за поредния случай на домашно насилие е подаден вчера малко преди полунощ на тел. 112. Служители на Първо районно управление в Перник реагирали незабавно и на място задържали 45-годишния перничанин, който живеел с жената на семейни начала. Образувано е бързо..

публикувано на 08.08.24 в 13:40

Пешеходци в област Перник с глоби за неправилно пресичане

Над 20 души са глобени само за ден за неправилно пресичане на пътното платно, съобщиха от ОДМВР- Перник. Санкциите са наложени при специализирана полицейска операция, насочена към превенция на поведението на пешеходците и на водачите. Полицейските действия са разпредени от директора на ОДМВР – Перник старши комисар Милчо Милчов.  Само за ден са..

публикувано на 08.08.24 в 12:22

Електрохолд Продажби предлага сключване на договори изцяло онлайн

Електрохолд Продажби улесни още повече своите бизнес клиенти, като чрез специален уеб портал осигури възможност за сключване на договор за доставка на електроенергия изцяло онлайн. Електронната услуга премахва необходимостта от посещение в търговски център на компанията за разглеждане на оферта и сключване на договор и може да се ползва по всяко..

публикувано на 08.08.24 в 11:57

Заради ремонт: Спират водата на улици в Благоевград

Във връзка с ремонт на уличен водопровод, водоподаването ще бъде преустановено на няколко улици в Благоевград  на 10.08.2024 г. (събота) и 11.08.2024г. (неделя) от 08.00 часа до 19.00 часа. Водата ще бъде спряна в  участъците от кръстовището с улица ”Тодор Александров” до кръстовището с улица ”Братя Миладинови”; както и от кръстовището с улица..

публикувано на 08.08.24 в 11:49

Специалисти изследват безплатно за хепатит в Благоевград

В рамките на Лятната антиспин кампания РЗИ Благоевград провежда безплатни тестове за хепатит. Днес, 8-ми август до 12.00 часа тестове ще се извършват на плаж в хотел в Благоевград, а на 9-и август на плаж в Добринище. До 09.08.2024 г. по време на кампанията ще се извършват изследвания и за хепатит в община Гърмен и община..

публикувано на 08.08.24 в 11:20

Затварят за ремонт две улици и кръстовище в Благоевград

Ул. „Св. Иван Рилски“ става двупосочна за движение на МПС. Промените се налагат заради ремонтни дейности по ул. „Иларион Макариополски“. Затваря се и кръстовището, образувано с ул. „Аргир Манасиев“. Паралелно с това започват и изкопни дейности по изпълнение на пътната част на ул. „Елин Пелин“. Във връзка с това от община Благоевград апелират..

публикувано на 08.08.24 в 10:58