Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отново затварят за движение бул. „Джеймс Баучер“ в Благоевград

Снимка: Община Благоевград

Бул. „Джеймс Баучер“ в Благоевград ще бъде затворен за движение на МПС от четвъртък (22 август) в 08.00 часа до събота (24 август) в 08.00 часа.
Мерките се налагат заради ремонт на ВиК мрежата по пътната връзка.
Автомобилите и линии №1, №3, №7, №12 от градския транспорт ще преминават по обходен маршрут, като за добрата организация на движение ще бъдат поставени необходимите пътни знаци.

По публикацията работи: Весела Сукалинска


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Жена почина при катастрофа край село Кремен

Жена почина при катастрофа на второкласен път II-19 при разклона за с. Кремен. Инцидентът е станал днес около 14:25 часа.  Лек автомобил се е ударил в товарен автомобил и отскачайки назад се е ударил в друг лек автомобил зад него. Двама души са тежко пострадали и са транспртирани от екипи на спешна помощ към болница...

публикувано на 20.08.24 в 16:05

Задържаха полицай за причиняване на имуществени вреди на автомобил

Полицейски служител е задържан за причиняване на имуществени вреди на автомобил с чуждестранни регистрационни номера на ГКПП „Илинден“. Под ръководството на Районна прокуратура – Благоевград се водят действията по разследване по образувано досъдебно производство.   Около 10,30 ч. на 19.08.2024 г. гражданката на Румъния Л.Н. управлявала лек..

публикувано на 20.08.24 в 15:28

Повишено внимание в района на Кресненското дефиле

Временно движението по път І-1 Благоевград – Кресна, от км 380 до км 396 в района на Кресненското дефиле се осъществява с повишено внимание поради монтаж на разделителни колчета. Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената сигнализация и указанията на сигналистите, призоваха от АПИ.

публикувано на 20.08.24 в 14:48

Мъж е починал на площада в Перник

Мъж е починал на площада в Перник пред очите на минувачите. Трагедията се е случила малко след 12.00 ч. Мъжът е бил с велосипед, когато му прилошало и паднал от него.  Притеснените граждани звъннали на тел. 112, но въпреки бързата реакция на пристигналия спешен екип, медиците само констатирали смъртта му.  Служители на ОДМВР извършват оглед. Няма видими..

публикувано на 20.08.24 в 14:16

Протест затвори пътя за Рилския манастир

Жителите на община Кочериново излязоха на протест днес на обяд. Причината е липсата на вода. От четири дни вече чешмите на хората са сухи, но авария няма и никой не ги е уведомил каква е причината за безводието. Недоволните блокираха пътя за Рилския манастир начело с кмета Станислав Горов. Той съобщи, че днес са получили писмо от „Кюстендилска..

публикувано на 20.08.24 в 12:43

Част от улица „Палма” в Перник ще бъде ремонтирана

Част от улица „Палма” в Перник, която години наред е била без асфалт, най-после ще бъде ремонтирана. Общината е обявила обществена поръчка, чиято прогнозна стойност е над 2 млн. лева. Участъкът, който ще бъде цялостно ремонтиран е с приблизителна дължина около 850 м. Улицата е без пътна настилка, като през годините многократно е насипвана с инертни..

публикувано на 20.08.24 в 12:37

Пожар изпепели 37 автомобила в пернишкия квартал "Църква"

37 автомобила, 28 от които нерегистрирани, са изорели при пожар в хале в пернишкия квартал "Църква". Причината за пожара е в процес на установяване. Най-вероятно става дума за умишлен палеж.  Сигналът е подаден тази нощ, около 01:30 ч. на тел. 112. Служители на полицията и три екипа огнеборци реагирали незабавно. Пожарникарите предприели локализиране..

публикувано на 20.08.24 в 12:26