Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" на 11-ти юли

В жарката  юлска сряда обещаваме не по-малко горещи и интересни акценти в " Булевард  Демокрация" : Поставяме днес в ефира на БНР -Бургас темата "за" и "против" нудистите на плажа. В момента има подписка за ограничаването им на бургаската ивица...

публикувано на 11.07.18 в 11:47

"Булевард Демокрация" - на 10 юли

Още вчера ви казах как социалното министерство имало план да раждаме повече бебета, а отговорът как ще стане това идва от братска Русия: „Аптекарка от Нижни Новгород е дупчила презервативите, които продава на чуждестранните фенове. Според..

публикувано на 10.07.18 в 12:57
Сцена от

"Булевард Демокрация" - на 9 юли

Ако си мислите, че плановата икономика е останала в миналото – лъжете се. 10 000 бебета повече трябва да се родят тази година у нас, 2 100 от тях – да са близнаци. Това пишело в плана за изпълнение на демографската стратегия на България за тази..

публикувано на 09.07.18 в 12:51

"Булевард Демокрация" на 6-ти юли

Акцентите, които днес ще представим  от 13 до 15 :   С летни безплатни занимания община  Тунджа се опитва да се справи с един от големите образователни проблеми – ранното отпадане на децата от училище. Как и къде ще има училища през..

публикувано на 06.07.18 в 13:01

"Булевард Демокрация" на 29 юни

Темите в последния работен ден на седмицата: Отново на фокус е плаж Корал- ще попречат ли дюните, установени на ивицата, да се реализират намеренията  на собственика за строеж- интервю на кметът на Царево Георги Лапчев и позицията на испанската..

публикувано на 29.06.18 в 13:28

"Булевард Демокрация" на 28 юни

В "Булевард Демокрация" очаквайте : -НФСБ  застанаха зад протеста на търговците на горива, какво обещаха политиците и повярваха ли протестиращите – ще чуем бургаския депутат Христиан Митев и  Росинка Бъчварова. - Как приемат в Равнец..

публикувано на 28.06.18 в 12:04
Бурята в Китай донесе деликатеси

"Булевард Демокрация" - на 27 юни

Актуална промоция се появи по родните плажове – само до края на седмицата – 40 лева е комплектът шезлонг, чадър… дъждобран и родопско одеало. Всъщност, големите наводнения, мегациклони, бури и падащи октоподи от небето, леко ни подминаха. И да се..

публикувано на 27.06.18 в 12:58
Проф. Христо Бозов - днес - в

"Булевард Демокрация" - на 26 юни

Арестант избяга от полицейско управление в Пловдив. От Областната дирекция на МВР потвърдиха случая пред OFFNews, пише сайтът. Честно да ви кажа, вече започвам да се чудя да не е някакво вирусно занимание. Като катеренето по опасни сгради от..

публикувано на 26.06.18 в 12:56

"Булевард Демокрация" на 25 юни

Премиерът Борисов набързо отмени протеста на превозвачите. Така де, той върна обратно законът, който, според протестиращите, щеше да доведе до Първо частно транспортно министерство. Въпреки че в държава, в която е имало Първа частна милиция, не..

публикувано на 25.06.18 в 13:01

"На работа с колело" обсъждат в Бургас

Партньори от десет европейски страни по проекта „До Работа с Колело’ са на среща в Бургас.  Проектът е насочен и към работодателите, за които са предвидени обучения , както и начините за стимулиране на служителите да ползват велосипеди за придвижване..

публикувано на 13.10.15 в 14:50