Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

Проф. Венцислав Мутафчийски

"Булевард Демокрация" - на 7 май

Заболеваемостта се учеличава, алармира днес на завърналия се с негово участие брифинг ген. Мутафчийски. 53 са новите случаи на денонощие, а главният здравен инспектор Кунчев похвали, че в три магазина не са го пуснали без маска. Едва ли е, защото са..

публикувано на 07.05.20 в 14:57
Плаж к.к.

"Булевард Демокрация" - на 5 май

Коалиционният съвет рече и отсече – безплатни чадъри и шезлонги за това лято. И ваучери за отрудения български народ. Само не разбрах дали това ще включва и намаляване или премахване на концесионните и наемните такси за стопаните на ивиците. Не съм..

публикувано на 05.05.20 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 4 май

В контекста на разхлабването на мерките и броят на заболелите някакси започна да пада. Сигурно е съвпадение и е резултат от затегнатите досега мерки. Които бяха хлабави още като ги затягаха. Звучи ви малко объркано ли? И сте прави. И докато у нас..

публикувано на 04.05.20 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 23 април

Не знам дали по-големия брой тестове, които се правят или отхлабването на мерките и успокоението по Цветница, но броят на заразените у нас вече държи стабилно и плашещо число. Над 60 са те за денонощие у нас. А хората така и не разбраха стигнали..

публикувано на 23.04.20 в 14:51

"Булевард Демокрация" - на 22 април

Т. нар. психологическа граница вече бе премината и у нас има над 1 000 случая на заболяването. Въпреки това, мерките продължават да са неясни. След като беше въведен часови отрязък за влизане в столицата, беше махнат. Пазарите през ден се отварят и..

публикувано на 22.04.20 в 14:55

"Булевард Демокрация" - на 21 април

След като разбрахме посред нощ, че няма от какво да се притесняваме относно радиация от Чернобил, хората започнаха да се притесняват. Първо – защото това вече са го чували някои от по-възрастните. И второ – защото до момента не знаехме, че има..

публикувано на 21.04.20 в 14:57

"Булевард Демокрация" - на 20 април

Продължават случаите на заразени медицински работници. Седем за новите, за изминалото денонощие, сочат данните на оперативния щаб. Медицинска сестра от Сливен е една от носителите на коронавируса. За последните 24 часа 31 са новите доказани случаи..

публикувано на 20.04.20 в 14:56

ОЧАКВАЙТЕ НА ВЕЛИКИ ПЕТЪК ОТ 15 до 17 Ч:

Днес е Велики, или Разпети, петък - денят, в който е разпнат Божият син Исус Христос - „изтезаван за нашите беззакония и мъчен за нашите грехове, той е принесен в жертва за греховете на цялото човечество". В условията на извънредни..

публикувано на 17.04.20 в 14:13

"Булевард Демокрация" - на 15 април

Масови тестове на народонаселението започва държавата. Здравният министър Ананиев обяви, че имали сме излишни 20 000 PCR теста и ни почват наред. Отделно сме капарирали още от Южна Корея. Което сигурно е добре, ама вече малко се обърках...

публикувано на 15.04.20 в 15:02

"Булевард Демокрация" - на 13 април

Страстната седмица на маските започна. За тези, които не знаят, под страсти се има предвид страдания. А именно сега е времето на изпитанията. Изпитанията повече на духа, но и немалко – на тялото. Ето – за няколко дни научих, че причастието с обща..

публикувано на 13.04.20 в 15:02