Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" - на 29 януари

Силвестър Сталоун намесен в печатане на фалшиви пари и документи у нас. Документът е открит по време на спецакция на ГДБОП, а актьорът изиграл Роки и Рамбо се усмихва от червения паспорт, с палав перчем. Но, тъй като е петък, ще направя едно леко..

публикувано на 29.01.21 в 15:04
Андрей Чорбанов

"Булевард Демокрация" - на 25 януари

Стадният имунитет вече сработвал, твърди имунологът проф. Чорбанов. Ей, за първи път няма да се обидим като ни нарекат стадо. Забелязал съм, че като цяло не обичаме подобно отношение към нас. Затова, за всеки случай, нека го кръстим колективен. То не..

публикувано на 25.01.21 в 15:01

"Булевард Демокрация" - на 21 януари

Както ви казах преди няколко дни, хвърлянето на боб и карти може да продължи. Въпреки разпореденото мислене да се отварят поетапно обекти като ресторанти и фитнеси, днес управляващите и здравните власти дадоха нова дата, на която ще се мисли – 31..

публикувано на 21.01.21 в 15:01

"Булевард Демокрация" на 19 януари

Голямото хвърляне на боб и карти започва. По-вероятно карти, че и фасулът вече не е от евтините стоки. Особено смилянският, внесен от Китай. Иначе, премиерът днес разпореди поетапно отваряне на обектите. Но… Всичко е под знака на „но“...

публикувано на 19.01.21 в 15:03

"Булевард Демокрация" - на 15 януари

Имам подозрения, че на която и дата да бяха насрочени изборите, все щеше да е проблематично. Президентът даде цяла седмица да се подготвим да ходим до урните безопасно (или да ни подготвят). Не разбрах седем календарни дни, два от които почивни с..

публикувано на 15.01.21 в 14:44

"Булевард Демокрация" - на 13 януари

Помните ли голямото търкане на билетчета? Не знам колко от вас са търкали, ама не сте търкали достатъчно. Което не знам дали не е за добро.  Петима от най-настоятелните имали да прибират близо 5 милиона лева от „Националната лотария“. Те почнали да ги..

публикувано на 13.01.21 в 15:03

"Булевард Демокрация" - на 11 януари

Ретро-чалга хитът от зората на демокрацията „Камъните падат“ придоби актуалност през изминалите дни. Е, не са буквално от небето, ама пак си падат. Въпреки положените усилия от властта. Месеци преди изборите, подобни камъни са много опасни за..

публикувано на 11.01.21 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 7 януари

Българи участвали в щурма на „Капитолия“. Онзи, при който влетяха някакви хора в американското Народно събрание, облечени като вокалиста на „Джемирокуай“ и единият си тръгна с трибуната за изказвания. „24 часа“ гърми с новината, че нашенци и те..

публикувано на 07.01.21 в 14:59

"Булевард Демокрация" - на 5 януари

Изборите – на 28 март. Това рече и отсече днес премиерът Борисов. Медицинският протокол за вота бил готов, подчерта той. Само не разбрах дали са се допитали до проф. Константинов, който видя в машините за гласуване развъдник на коронавирус. Щото,..

публикувано на 05.01.21 в 14:50

"Булевард Демокрация" - на 31 декември

По-малко от 9 часа остават до извънземна инвазия на планетата. Така де, не мислите ли, че на тази година само това ѝ липсва. Иначе ще остане някакси семпла в историята. Но, каквато и да е, ще я изпратим. Без значение от криза или липса на финанси – с..

публикувано на 31.12.20 в 14:58