Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" - на 27 декември

Изключително интересна аналогия правят колегите от „24 часа“: В Годината на Свинята рекордът по поскъпване е на свинското месо. „При 3% средногодишна инфлация, цената на свинското се е качила 50%. От 6,50 - 7,20 лв. за килограм за различните видове..

публикувано на 27.12.19 в 14:58

"Булевард Демокрация" на 24 декември

Край аромата на канела и карамфил за коледните сладки, от прясно изпечения хляб за празничната трапеза на Бъдни вечер и суетенето около последните приготовления на постните нечетни гозби, смесваме и малко други елементи, и ние с поглед към бъдното. Не..

публикувано на 24.12.19 в 14:17
Ахмед Доган

"Булевард Демокрация" - на 20 декември

Пак се чудим какво е казал Доган. Всяка година, в телевизионните студия се събират експерти, журналисти, политолози, само дето врачки не съм виждал, но не бих се учудил, които анализират какво е казал почетният председател на ДПС в традиционното..

публикувано на 20.12.19 в 15:03

"Булевард Демокрация" - на 12 декември

300 лева такса за консултация как пациент да не пада от леглото. Това е едно от най-абсурдните искания за доплащане към здравно осигурени пациенти в столична болница, пише „24 часа“. Близо до абсурда са и таксите за нормални и дори задължителни..

публикувано на 12.12.19 в 14:55

"Булевард Демокрация" - на 10 декември

Световната музикална сцена осиротя, след като ни напусна един от най-ярките и запомнящи се гласове на рок-музиката от 90-тте – Мари Фредериксон, вокалът на „Роксет“. Дуото прекрати концертите си през 2016 г. като поясни, че причината са лекарски..

публикувано на 10.12.19 в 15:07

"Булевард Демокрация" - на 6 декември

Хубав ден Великден, още по-хубав – Никулден. Така, с леко намигване към фолклора, можем да си честитим най-морския празник. На пълни мрежи да се радват и рибари, и банкери. Да се радват и прасетата, както написа преди годинни бургаската поетеса..

публикувано на 06.12.19 в 14:43
Над 350 кандидат-студенти се явиха днес на първия приемен изпит за годината в Алма Матер.

"Булевард Демокрация" - на 5 декември

Учи мама виШо, че да работиш като касиер. Защо перифразирам тази мъдрост от Народна република България. Най-много учат икономика в България, едва 40% от тях работят по специалността, пише в заглавие dnevnik.bg. Общо 37 909 души учат икономика в..

публикувано на 05.12.19 в 15:01
Средностатистически българин, видял януарската си сметка за ток

"Булевард Демокрация" - на 3 декември

Климатолозите ни увещават, че зимата щяла да е топла. Напук на Старките. Напук на енергодружествата. Това далеч не трябва да ви отпуска. Защото всички монополисти по веригата въобще не разчитат на декември. Те очакват януари и февруари. Когато вие..

публикувано на 03.12.19 в 14:58
Ретро Букинг бг

"Булевард Демокрация" - на 27 ноември

Както за много неща у нас, вместо да се търси кратко и бързо решение за проблема, ние пишем закони и концепции. Така ще стане и с популярните сайтове за онлайн резервации. Държавата от години не може да се справи с този бизнес и да си вземе..

публикувано на 27.11.19 в 15:01

"Булевард Демокрация" - на 26 ноември

„Гочо, иди отвори сандъка от кипарисово дърво и ми донеси кесията с австрийските златни монети“ Така звучи първият български роман, преведен на български език, „Под игото“. Авторката на „осъвремененото“ издание твърди, че децата не..

публикувано на 26.11.19 в 15:01