Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

В празничния "Булевард Демокрация" на 3 март

На 3 март, честит празник! Няма нищо по-хубаво от това по общественото радио БНР Бургас да говорим и се радваме на придобитата ни свобода. Всъщност и аз съм Свобода, но с фамилията Атанасова. Както се казва няма нищо случайно. Какво предстои днес..

публикувано на 03.03.21 в 14:28

"Булевард Демокрация" - на 1 март

Референдумът за самостоятелност на Обзор ще отпуши и други граждански самоинициативи. Днес забелязах, че темата вече се дискутира и в една от групите на Черноморец – колко пари оставали в градчето, колко отивали към Созопол. Недостатъчно е краткият..

публикувано на 01.03.21 в 14:57

"Булевард Демокрация" - на 25 февруари

Призивът с ваксинирането малко се превръща като онзи стар призив от зората на посткомунизма „За Бога, братя, не купувайте“. Както ни оферираха с имунизацията, се оказа, че няма да стигнат инжекциите за всички.   Общо – взето „Астра Зенека“ леко ни..

публикувано на 25.02.21 в 14:53

"Булевард Демокрация" - на 23 февруари

Много често през нашия, личния новинарски поток, минават разни изследвания и проучвания, които ние пък подминаваме, четейки само заглавието и търсейки новата гореща новина за ваксините и/или за последното участие на Фики. Такава, сигурно, е и тази..

публикувано на 23.02.21 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 19 февруари

Винаги на тази дата политици и политикани се снимат пред паметника на Апостола, четат или рецитират мъдри думи. Като че ли най-обичат да цитират Левски с мисълта „ Времето е в нас и ние сме във времето“ . Гордеят се за пред обектива, а след това всичко..

публикувано на 19.02.21 в 14:57

"Булевард Демокрация" - на 18 февруари

Къщичката за птици край Шофьорския плаж засега ще бъде замразена. Съдът днес обяви строителните разрешителни за брегоукрепването, което щеше да се трансформира в симпатичен хотелски комплекс, за нищожни. Това, разбира се, не е окончателно, защото има..

публикувано на 18.02.21 в 14:54
Мария Бакалова

"Булевард Демокрация" - на 17 февруари

Когато Гришо бие, той бие за цял народ. Този лаф се появи покрай победите на талантливия ни тенисист на корта. Когато пада има други лафове. Българинът (една съставна част от него, разбира се) е известен с това, че може да смачка Джокович на корта и..

публикувано на 17.02.21 в 15:01

"Булевард Демокрация" - на 12 февруари

Бивши министри отиват на съд. Ако трябваше да ви зарадвам, щях да спра дотук. Не всички, но съм чувал, че доста хора у нас се радват като разберат, че някой политик ще го съдят. Въпреки че нито това означава, че е виновен, нито означава, че няма да..

публикувано на 12.02.21 в 14:51

"Булевард Демокрация" - на 4 февруари

Предупреждавах ви няколко пъти да не се радвате предварително. Ето, отвориха МОЛ-овете и народът се втурна като обезумял да купува дрехи. И за къде ги купувате? Къде ще ги показвате? Кръчмите – затворени. Дискотеките – затворени. Кафенетата –..

публикувано на 04.02.21 в 15:02

"Булевард Демокрация" - на 2 февруари

Сигурно почти всички разбрахте, че Европейската служба за борба с измамите намекна, че не е зле да върнем на Европа-та едни шест милиона евро. Предполагало се, че май имало далавера при закупуването на едни джипки за МВР. Сега, извън това разследване,..

публикувано на 02.02.21 в 15:05