Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" на 20 юли

В несигурни времена живеем. Ето, още никой не може да каже кога ще се върне премиерът от Брюксел и колко пари ще докара в нашата мила татковина. Различни медии твърдят, че преговорите не отиват на добре, а Макрон бил ударил по масата, след като..

публикувано на 20.07.20 в 14:51

"Булевард Демокрация" на 16 юли

Държавното управление в момента се крепи на хазартен принцип. Или ще има кабинет, или ще има оставка. Или ще е експертен, или само ще се подменят министрите. А трима от тях вече напускат кабинетите си. Обяснението беше странно – че така се туширало..

публикувано на 16.07.20 в 14:54

"Булевард Демокрация" на 15 юли

Ще падне ли кабинетът „Борисов 3“? Има ли нужда от подобна стъпка? Дискусия в студиото на БНР – Бургас с общинските съветници Бойчо Георгиев (ГЕРБ); Христо Панайотов (БСП); Димитър Найденов (Демократична България) И другите акценти в..

публикувано на 15.07.20 в 14:40

"Булевард Демокрация" на 13 юли

Протестно лято започна. Напук на коронавируси, напук на началото на еврозонното ни бъдеще. Напук на слабия летен сезон. Ситуацията с протестите не е по-различна и от тези срещу кабинета, оглавяван от Орешарски. Едни искат оставки, други казват, че..

публикувано на 13.07.20 в 14:57
Премиерът Бойко Борисов

"Булевард Демокрация" - на 19 юни

Отчитаме нови рекорди при заразените с коронавирус и отхлабваме мерките. Е, последното аз си го измислих, признавам си. Защото то повече няма накъде. Премиерът Борисов благо ни напомни днес да си мием ръцете и да не се паникьосваме. Което е вече..

публикувано на 19.06.20 в 14:53
Дрон

"Булевард Демокрация" - на 18 юни

"Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да прави записи, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с пачки евра“ Извън контекста, думата „евра“ ми е толкова любима, колкото „радиа“ и „видеа“, но не това е въпросът. Думите са на..

публикувано на 18.06.20 в 14:57
Цветан Цветанов

"Булевард Демокрация" - на 17 юни

Цветанов напуснал ГЕРБ, разбирам днес от медиите. Признавам си, че съм малко неинформиран, но днес разбрах, че още е член на партията. „ Не искам да виждам как граденото и с моите усилия отива по дяволите и как в партията постепенно намират..

публикувано на 17.06.20 в 14:54

"Булевард Демокрация" - на 16 юни

Който не почива на родното море (дето не е демоде) е родоотстъпник, национален предател и гръкоман. Така можем да обобщим тезисите, които разни хора разнасят из социалните мрежи. Някакси всички сме длъжни да почиваме по Черноморието. „Навремето..

публикувано на 16.06.20 в 14:41

"Булевард Демокрация" - на 15 юни

Прокуратурата спира строежa на Алепу, гърмят медиите. Но второто изречение е далеч по-любопитно: „Протестът следва да спре и изпълнението на разрешението за строеж, съобщиха от държавното обвинение“ Следва да спре. Което означава – може..

публикувано на 15.06.20 в 15:00

"Булевард Демокрация" - на 5 юни

И днес продължават споровете брегоукрепване ли е четириетажна сграда с обеми, подозрително приличащи на стаи и с асансьорна шахта. Ама всъщност, само ние си спорим. Строителната инспекция е категорична, че е брегоукрепване. Просто ние сме прости. В..

публикувано на 05.06.20 в 14:54