Булевард Демокрация

Ефирната разходка по „Булевард Демокрация“ започва всеки делник от 15 до 18 ч. Това е адресът на свободното слово. Всеки ден - пулсът на българския югоизток – коментарът след информацията; анализи от събеседниците в студиото; репортерските проверки и отзвукът от тях и най-важното – мнението на хората чрез отворена телефонна линия и страницата ни във Фейсбук. И още за Бургас, но и за Вашия град и община; за малките неща в живота и големите очаквания за промяна към по-добро; за героите от ежедневието и проблемите на делника ни.
Всичко това – в предаването „Булевард Демокрация“ – територията на свободното слово!Публикации

"Булевард Демокрация" - на 27 януари

Това, че полицията е използвала сълзотворен газ срещу протестиращи, не е новина. Не е новина, ако ги поналага с палки, обстрелва ги с водни оръдия или гумени куршуми. Защото жълтите жилетки само у нас са облекло за мирен протест. А, като ходиш на..

публикувано на 27.01.20 в 14:59
свинетърсач

"Булевард Демокрация" - на 23 януари

Борбата с африканската чума по прасетата достига уникални размери. Земеделският министър Танева, цитирана от БНР, заявила в парламента, че ще се ползват дронове. Първоначално реших, че ще са като военните. Няма нужда да наемаме съмнителни фирми, с..

публикувано на 23.01.20 в 15:08
Васил Божков

"Булевард Демокрация" - на 21 януари

Интересни неща се случват и предстои да се случват в хазартния бизнес. След идеята той да се монополизира от държавата и реално търкането на билетчета да стане незаконно, за сметка на зачеркването на числа, единият от хазартните босове Васил..

публикувано на 21.01.20 в 15:04
Потенциален сервитьор от Казахстан

"Булевард Демокрация" - на 15 януари

Сервитьори от Таджикистан, готвачи от Узбекистан, пиколо от Киргизката република и бармани от Монголия. Как ви звучи? Подобен персонал може да заработи по нашето Черноморие, става ясно от специализирания сайт bgtourism. А информацията идвала от..

публикувано на 15.01.20 в 15:07
Емил Димитров

"Булевард Демокрация" - на 13 януари

Главният прокурор Гешев днес рекъл, че в дома на Нено Димов имало някакви документи за боклука от Италия. Оня боклук, дето уж не го внасяхме, ама после се оказа, че е малко по-различно. Сега, докато не разберем какви са документите, не трябва да..

публикувано на 13.01.20 в 15:04

"Булевард Демокрация" - на 10 януари

След кратка закуска с кроасан и (забележете) чаша вода, министър Нено Димов вече не е министър. Е, това беше предшествано и от кратък арест, който отваря повече въпроси, отколкото дава отговори. За какво престъпление точно се арестува действащ..

публикувано на 10.01.20 в 14:52
Фестивалът “Сурва“ в Перник

"Булевард Демокрация" - на 7 януари

Кризата с водата започва да удря и по културата. Липсата ѝ в Перник доведе до отмяна на фестивала Сурва. Причината била риск от зарази. Иначе, зевзеци разправят, че кръста в „Студена“ го бил хванал най-бързия спринтьор. А, връщайки се на кръста,..

публикувано на 07.01.20 в 15:04
снимката е илюстративна

"Булевард Демокрация" - на 3 януари

Поне още седем акции за нелегален боклук от Италия щяло да има у нас, анонсира премиерът. За същия боклук, за който ни убеждаваха, че няма подобно нещо. Сега се оказва, че поне от една година такъв се внася поне в Плевен. Според прокуратурата –..

публикувано на 03.01.20 в 14:51

"Булевард Демокрация" - на 27 декември

Изключително интересна аналогия правят колегите от „24 часа“: В Годината на Свинята рекордът по поскъпване е на свинското месо. „При 3% средногодишна инфлация, цената на свинското се е качила 50%. От 6,50 - 7,20 лв. за килограм за различните видове..

публикувано на 27.12.19 в 14:58

"Булевард Демокрация" на 24 декември

Край аромата на канела и карамфил за коледните сладки, от прясно изпечения хляб за празничната трапеза на Бъдни вечер и суетенето около последните приготовления на постните нечетни гозби, смесваме и малко други елементи, и ние с поглед към бъдното. Не..

публикувано на 24.12.19 в 14:17