Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ НА 05 ЮЛИ:

Дизайнерката на бижута от естествени цветя Миглена Петрова е специалната ни Ева днес. От нея ще разбрем как розите и теменужките от градината се превръщат в обици и колиета уникати  Жената или колата-с този въпрос провокирахме участниците в..

публикувано на 04.07.15 в 14:43

Очаквайте в „Ева в неделя“ на 21 юни

Детелина Бакалова ще ни сподели емоции след финала на MRS  PLANET 2015, чийто домакин тази година е Созопол. Какво провокира бургазлийката, която се занимава с недвижими имоти, да се включи международния конкурс за най-красива омъжена дама ще разберем..

публикувано на 20.06.15 в 16:06

Очаквайте в "Ева в неделя"

Шефка ли е Тони Димитрова на бургаска музикална мафия и изрекла ли е Петя Буюклиева скандалната квалификация-всичко за спора между двете звезди в „Ева в неделя”.  Ще ви разкажем и кои са най-големите съдебни битки в родния шоубизнес. Огнени ветрила и..

публикувано на 14.06.15 в 10:48

Джаро става брачен консултант в новия сериал „Връзки“

Михаил Билалов влиза в ролята на бивш патоанатом, който се е преквалифицирал в брачен консултант в новия сериал „Връзки“. Голямо модерно семейство с много тайни интриги е във  фокуса на първата градска комедия с елементи на драма."Прости решения за..

публикувано на 04.06.15 в 15:51

Очаквайте „Ева в неделя“ на 31 май

Бургазлията Михаил Билалов разказва за новия сериал „Връзки”. Той е брачен консултант, а Яна Маринова в ролята на сексоложка изкушава женения му герой. И още - първият победител от Биг Брадър Здравко Василев споделя удоволствието да снимаш морски..

публикувано на 29.05.15 в 17:47

Целят Жана Бергендорф с ножове

Новото видео на Жана Бергендроф към песента „Невъзможни сме сами“ изненада с ешкън сцена. В един от кадрите певицата е прикована, а ножове към нея мята каскадьорът Горан Гънчев. „Обичам предизвикателствата, страхотен адреналин, дано и..

публикувано на 27.05.15 в 15:40

Явор Гърдев се прибрал в четири сутринта пеша след абитуриентската си вечер

Един от най-успелите ни режисьори Явор Гърдев сподели пред „Ева в неделя“ съкровени спомени от младежките си години и времето на своя абитуриентски бал. Преди магистратурите си в Софийския университет и НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, творецът е завършил..

публикувано на 25.05.15 в 11:39