Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 30 ЮНИ:

Неделя, ранен обяд, не е твърде топло в последния юнски ден, тъкмо време за лежерна почивка преди делникът брутално да ни повлече. И днес сме се постарали да ви заразим с отпускарски дух и да ви заредим с хубава музика до 15 часа.  Специалната ни Ева е..

публикувано на 30.06.19 в 13:24

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 16-ТИ ЮНИ

Ако сте високи стройни и красиви младежи - не ходете на плажа. Дайте шанс и на другите… Шегата настрана, но слънцето в неделя следобед отново препълни плажовете. „Ева в неделя“ също слага сламената шапка, слънчевите очила и се готви за уикенд..

публикувано на 16.06.19 в 11:53

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 26-ТИ МАЙ

Първият семеен закон на термодинамиката гласи: Щом жената кипне, мъжът се изпарява! За мъже и жени, отношенията между тях, за споделени моменти и екстремни преживявания предстои да си говорим във времето за сладки приказки и уикенд релакс -..

публикувано на 26.05.19 в 09:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 12 МАЙ

Специалната ни Ева днес разбира от журналистика, недвижими имоти, вино и ландшафт. Ирина Генова ни изненада с книга за славни морски истории. Представнето на „Капитаните” е в рамките на двудневния фестивал „Бургас твори”, който се провежда на Флората...

публикувано на 12.05.19 в 12:03

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 28-МИ АПРИЛ

Честито Възкресение Христово! Да е мир и светлина в душите и сърцата ни! Споделен празник ви предлагаме и във времето за сладки приказки и уикенд релакс - „Ева в неделя“. До три следобед в ефира на БНР – Бургас   очаквайте: Цветен..

публикувано на 28.04.19 в 10:13

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 21 АПРИЛ

Магистър-фармацевтът Надя Йорданова е специалната ни Ева днес. Авторката на блога Инфармация и книгата „Как да избираме козметика”  разбива митовете на индустрията за ботокс и лифтинг ефекта на кремовете. На Цветница ви срещаме и с майсторката на бижута..

публикувано на 21.04.19 в 13:20

Гогин представи дебютния си сингъл

Пламен Гогин (Gogin) представи дебютния си сингъл и първи видеоклип "Something". В студиото на БНР Бургас той разказа, че музиката е хоби, което развива паралелно с работата му за американска компания. Развива и своя собствена марка дрехи...

публикувано на 25.03.19 в 15:22

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 17-ТИ МАРТ

Казват, че красотата е в очите на този, който я вижда! А дали вие сте способни да видите вашата? Не забравяйте, че всяка жена е красива, просто някои демонстрират самочувствие, а други – не! За женската природа и как я виждат мъжките очи ще..

публикувано на 17.03.19 в 11:25

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 10-ТИ МАРТ

В деня на прошката, да пречистим душите си и да ги изпълним с мир и любов! Радвайте се на пролетния неделен следобед, има с какво да го захаросаме още и в ефира на БНР – Бургас. Това е времето за сладки приказки и уикенд релакс - „Ева в неделя“...

публикувано на 10.03.19 в 11:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 24-ТИ ФЕВРУАРИ

"Ако ги нямаше жените, всички пари на света не биха означавали нищо", е казал милионерът Аристотел Онасис, а той е имал опит с жени от високата класа. А вие сега се настанете удобно, повече за жени и по-малко за пари, предстои да си говорим днес..

публикувано на 24.02.19 в 09:17