Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 27 ОКТОМВРИ

В изборния ден с приоритет е вашият глас. Затова и днес предаването ще има съвсем друг облик. Ето и акцентите: Кой е по-важен кметът или общинските съветници, кампанията повлия ли на избора на бургазлии и ще се възползват ли от преференциите?..

публикувано на 27.10.19 в 13:01

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 20-ТИ ОКТОМВРИ

Когато говорим за детска красота е наистина трудно да се степенува. И все пак някои го правят. Така се случи и в Русия, където обявиха 6-годишната Алина Якупова за най-красивото дете в света. С това вероятно са съгласни и нейните близо 30 хил...

публикувано на 20.10.19 в 09:17

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 6 ОКТОМВРИ СЛЕД 13 ЧАСА:

Защо Тодор Колев избра да пее „Сто кила ракия давам само да те притежавам Татяна Лолова“ -това беше само една от любопитните случки, които разказа голямата актриса в Бургас. През изминалата седмица тя представи своята автобиогфична книга „Дневници и..

публикувано на 06.10.19 в 12:50

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 29-ТИ СЕПТЕМВРИ

Коко Шанел - една от най-вдъхновяващите жени на всички времена, легенда в света на модата, която наложи панталона в дамския гардероб и им завеща малката черна рокля, казва така: „Не разбирам как една жена може да напусне дома си без да се пооправи..

публикувано на 29.09.19 в 12:19

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 8 СЕПТЕМВРИ

За пътешествие с палатка разказва Петя Кокудева. Специалната ни Ева днес е писател, сценарист и копирайтър, но днес ще чуем приключенията и личния й поглед към различни места и култури - от Скандинавия и Русия през Азия и Нова Зеландия до Африка и САЩ...

публикувано на 08.09.19 в 12:55

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 1-ВИ СЕПТЕМВРИ

„Може да виждате живота в розово, това е прекрасен цвят, но моля ви не го носете“, казва голямата модна икона - Карл Лагерфелд. А ние ще се опитаме да го опровергаем днес, с колекцията в розово на родния дизайнер Михаела Гемишева...

публикувано на 01.09.19 в 09:26

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 11-ТИ АВГУСТ

Лято е и слънцето пълни не само плажовете, но и блести по косата. И ако ще правите селфи на плажа, не забравяйте, че усмивката е задължителният аксесоар за всеки кадър. Летни картини в думи редим и във времето ни за уикенд релакс „Ева в неделя“...

публикувано на 11.08.19 в 10:12

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ СЛЕД 13 ЧАСА:

Оставаме на вълна „Бургас и морето“ с Нели Рангелова. Попдивата се включи в специалния рецитал, посветен на Петя Дубарова. Защо има сантимент към морския град ще чуем от нея.  Ексцентричният Етиен Леви като част от емблематичната група „Трик“ бе..

публикувано на 04.08.19 в 12:45

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 21 ЮЛИ СЛЕД 13 ЧАСА:

Жената с най-мощния глас на планетата според Рекордите на Гинес Смиляна Захариева е специалната ни Ева днес. Пловдивчанката изпя уникалната песен „Излел е Дельо хайдутин“ при специлани условия и постигна невероятните 113.8 децибела. Тя пристига в..

публикувано на 21.07.19 в 12:37

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 7-МИ ЮЛИ

Казват, че очите са огледалото на душата. Но казват също, че нощният сън е най-добрият грим за очите, стига да не сте били на късно парти, тогава не се брои. Ако сте се забавлявали сте били щастливи, какво значение има как изглеждате днес… Всъщност..

публикувано на 07.07.19 в 12:50