Ева в неделя

Женската зона в морския ефир за уикенд релакс!
Лайф стайл предаване, в което звездите на една ръка разстояние споделят в ефира на Радио Бургас – успешни и популярни мъже и жени повдигат завесата на личния си живот и бъдещите си планове.
Рубриката „ Адам срещу Ева“ посвещаваме на митовете и клишетата във връзките. Всяка неделя от 13:00 до 15:00ч. предлагаме още мода, светски репортажи, горещи клюки, седмичен хороскоп и страхотна  музика, които да заредят с настроение за новата седмица.
„Ева в неделя“ –духът на истинската почивка с Радио Бургас в компанията на водещите Петя Янакиева и Елена Димитрова.

Публикации

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 29 ДЕКЕМВРИ:

Няма нищо по-хубаво от това да изпратим една добра година! В „Ева в неделя“ през 2019-та посрещнахме големите наши звезди с техните откровения за работата им и живота, споделяхме пътешествията им по света и познанието за нравите и обичаите на..

публикувано на 29.12.19 в 12:26

ОЧАКВАЙТЕ В ПРЕДАВАНЕТО "ЕВА В НЕДЕЛЯ" ОТ 13 ДО 15 Ч:

Коледа наближава! Дано да сте готови с подаръците, да сте уточнили менюто и да сте почувствали коледния дух! Той е навсякъде, само трябва да забравите за проблемите в ежедневието си и да го допуснете в сърцето си. На предколедна вълна са и гостите в..

публикувано на 22.12.19 в 11:55

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 15-ТИ ДЕКЕМВРИ

"Ключът към красотата са очите на човек, който те обича.", казва харизматичната Джулия Робъртс, една от най-зашеметяващите холивудски актриси. А красотата и любовта ще са основния ни лайтмотив във времето за укенд релакс, което започва сега. В..

публикувано на 15.12.19 в 08:39

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 8 ДЕКЕМВРИ:

Специалната ни Ева днес е писателката и многодетна майка Камелия Кучер. Събрала най-доброто на българските и руските гени, по душа Кучер е космополит. Младата дама споделя най-важните уроци от годините си на образование в Монтрьо, градът който носи..

публикувано на 08.12.19 в 12:25

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ” НА 24 НОЕМВРИ:

Специалната ни е Ева тази седмица е Вяра Пантелеева. Певицата ще представи новата си песен „Бавно” след 13 часа. Красивата балада е по текст на Александър Петров и музика на Румен Бояджиев-син. От Вяра ще разберем какво става с "Нощни птици бенд" и..

публикувано на 23.11.19 в 16:41

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 17-ТИ НОЕМВРИ

Винаги тичайте след мечтите си. Ако не ги стигнете, поне ще отслабнете... И не забравяйте, че диетата винаги е въпрос на гледна точка. Например, ако изядеш нещо и никой не те види, значи то няма калории… ако пък сте от силния пол, знайте, че..

публикувано на 17.11.19 в 09:50

ОЧАКВАЙТЕ В „ЕВА В НЕДЕЛЯ“ ОТ 13 ДО 15 Ч:

Прекрасна слънчева неделя е навън! Порадвайте й се истински и усетете от красотата на златната есен. И не забравяйте , че трябва да сме благодарни за това, което имаме и за онова, което нямаме! Това, което имаме ни прави щастливи, а онова, което нямаме..

публикувано на 10.11.19 в 11:50

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 27 ОКТОМВРИ

В изборния ден с приоритет е вашият глас. Затова и днес предаването ще има съвсем друг облик. Ето и акцентите: Кой е по-важен кметът или общинските съветници, кампанията повлия ли на избора на бургазлии и ще се възползват ли от преференциите?..

публикувано на 27.10.19 в 13:01

ОЧАКВАЙТЕ В ЕВА В НЕДЕЛЯ НА 20-ТИ ОКТОМВРИ

Когато говорим за детска красота е наистина трудно да се степенува. И все пак някои го правят. Така се случи и в Русия, където обявиха 6-годишната Алина Якупова за най-красивото дете в света. С това вероятно са съгласни и нейните близо 30 хил...

публикувано на 20.10.19 в 09:17

ОЧАКВАЙТЕ В "ЕВА В НЕДЕЛЯ" НА 6 ОКТОМВРИ СЛЕД 13 ЧАСА:

Защо Тодор Колев избра да пее „Сто кила ракия давам само да те притежавам Татяна Лолова“ -това беше само една от любопитните случки, които разказа голямата актриса в Бургас. През изминалата седмица тя представи своята автобиогфична книга „Дневници и..

публикувано на 06.10.19 в 12:50