Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четирима души пострадаха в катастрофа на пътя София-Варна

| обновено на 13.01.14 в 16:43

Четирима души пострадаха при тежка катастрофа на пътя София – Варна, недалеч от търговищкото село Буховци. Трима от тях са с черепно-мозъчни травми.

От Пътна полиция съобщиха, че пострадалите са настанени в Многопрофилната болница в Търговище. Сред тях е и четиригодишно момиченце. Всички са в стабилно състояние.

Катастрофата е между лек и товарен автомобил, който се е преобърнал и след удара на платното се разпиляла част от товара, което наложи главният път временно да бъде затворен. Движението в посока София се отклонява от Белокопитово в посока Русе-Лозница-Трапище, а в посока Варна колите се отклоняват през село Буховци към село Мировец - през Лозница до Шумен.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44