Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж се самоуби пред полицаи в София

| обновено на 29.01.14 в 14:57

34-годишен мъж заплаши да убие с нож своя близка и се самоуби при идването на полицията. Тежкият инцидент стана в столичния квартал „Дървеница“ преди обед.

Инцидентът се разиграл в апартамент на 12-ия етаж на жилищния блок, където живее семейството. 34-годишният Тихомир съжителства там заедно с леля си от години. Съседи разказаха, че често между двамата са възниквали скандали и неразбирателства. Тази сутрин около 10 часа младият мъж отново се скарва с леля си, вади нож и я заплашва с убийство. Възрастната жена обаче успява да подаде сигнал в полицията. В момента, в който служителите на МВР пристигат, Тихомир се самоубива.

Повечето от живеещите в блок 9 в "Дървеница", където е станал тежкият инцидент, описаха момчето така: Спокойно момче, приятно, усмихнато.

На мястото на инцидента все още има екипи на полицията. Продължават да се извършват огледи и разпити на съседи и познати на Тихомир и леля му. По случая е образувано досъдебно производство.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44