Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тийнейджър стана жертва на телефонна измама в Пловдив

Тийнейджър стана жертва на телефонна измама в Пловдив. 17-годишното момче получило обаждане от непознат мъж, представил се за полицейски служител. Той призовал младежа да съдейства за превод от английски език при разпит на задържан чужденец в сградата на Второ полицейско управление, а също и да купи ваучери за мобилни оператори на стойност 150 лева. След като изпълнил условията, ученикът се явил в Районното управление, където станало ясно, че е бил измамен. По случая е образувано досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44