Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борисов: ДПС започна предизборното пазаруване

Движението за права и свободи е започнало предизборното пазаруване, заяви в Монтана лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него тази порочна практика може да бъде спряна с въвеждането на задължително гласуване:

Това, което чух от хората тука, ме вдивява, че ДПС купуват по цели села. Отиват при арендаторите или при кметовете и там, където е предимно ромско население, буквално си купуват села, просто не ми се вярваше, но това го говорят.

Бойко Борисов присъства на областна конференция на партията, на която бяха избрани нови областни и общински ръководства.

.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44