Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гръцките фермери планират блокади на автомагистралата Атина - Солун и на възлови пътища в Северна Гърция

Автор:
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Гръцките фермери планират блокади на автомагистралата Атина-Солун, както и на възлови пътища в Северна Гърция. Причината за протестите са данъчните мерки на правителството спрямо земеделците. Гръцкото финансово министерство разпореди до 20-и март фермерите да представят отчети за приходите и разходите си за миналата година в данъчните служби. От тях се иска също да притежават касови апарати и да подават данъчни декларации. Земеделците настояват да бъдат уредени и въпросите, свързани с производствените им разходи и заемите.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44