Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Facebook стана на десет години

Най-голямата социална мрежа в света Фейсбук днес става на 10 години, съобщават информационните агенции.

Фейсбук стартира на 4-ти февруари 2004-та г. от стая в общежитието на Харвардския университет като начин студентите да се свързват с приятелите си. Днес ползвателите на мрежата, създадена от Марк Зукърбърг, наброяват 1,2 милиарда души.

По случай годишнината вицепрезидентът на компанията Никола Менделсън сподели кое е най-хубавото нещо на Фейсбук:  Това, което обичам най-много, е фактът, че позволява на хората да се свързват и споделят най-важните за тях неща. Мрежата е на разположение за най-специалните моменти в живота им - когато се женят, раждат им се бебета, започват нова работа. Но е и насреща, когато изпитват трудности. В много отношения Фейсбук е отражение на живота.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44