Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж от Дебелец остава в арест заради склоняване на деца да се разголват в интернет

Великотърновският районен съд наложи постоянен арест на 37-годишния Деян Йорданов от град Дебелец заради склоняване на деца да се разголват в интернет. След подаден от родители сигнал полицията установила, че от есента на миналата година той изпращал чрез Фейсбук покани за приятелство на малки момичета, а после ги убеждавал  да се свържат с него по скайп и да се разголват пред камерата.

При задържането му в края на миналата седмица стана ясно, че има поне три такива опита с момичета на възраст от 10 до 13 години, но разследването продължава.

Миналата година Деян Йорданов получи едногодишна условна присъда и хиляда лева глоба за качен в интернет заснет от него клип на събличащо се 12-годишно момиче.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44