Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

За убийството на свекървата на съдия Нели Куцкова са задържани двама мъже

Снимка: БГНЕС

26-годишните Станислав Маламов и Велик Корчев са задържани за убийството на свекървата на съдия Нели Куцкова - Надежда. Това съобщиха на специална пресконференция от МВР и Софийската градска прокуратура. Възрастната жена беше убита на 31-ви декември при опит за грабеж. Двамата мъже са криминално проявени, обяви директорът на СДВР Ивайло Спиридонов:

Залог за това едно престъпление да бъде разкрито са първоначалните действия в района на местопроизшествието. Колегите положиха доста усилия в оперативното разработване, защото въпросните лица ги бяхме установили доста преди да ги задържим. Работата, която извършиха, даде възможност да ги изненадаме, което пък даде в последствие и добри резултати при проведените разговори с тях.

Софийският градски съд ще решава утре да остави ли за постоянно в ареста Маламов и Корчев, каквото искане е внесла прокуратурата.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44