Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Участниците в миналогодишните февруарски протести отново излизат на улицата

| обновено на 06.02.14 в 14:38
Снимка: БГНЕС

Участниците в миналогодишните февруарски протести отново излизат на улицата. Те се заканиха да изгорят публично сметките си за парно и ток в неделя пред Столичната община. 

Тези, които бяха на улицата преди година, казват, че нищо не се е променило от началото на недоволството им и затова в неделя в 12 ч. пред общината ще поставят същите искания - индивидуални договори с "Топлофикация", „Софийска вода“ да премине към Столична община, а цената на водата да се намали, както и прекратяване на рекета над шофьорите във връзка с паркирането. На минувачите ще се раздават материали за защита срещу монополите. От сградата на Столична община, шествието ще продължи до парламента и от там до градинката срещу военния клуб. Дончо Дудев допълни: 

Ще променим и начина, по който протестираме. Виновниците за това, което се случва в България, имат имена, имат и жилища, имат адреси. Ние ще ходим пред техните жилища и ще ги притесняваме там, както те вкараха частните съдебни изпълнители в нашите жилища. Това ще бъде една серия от протести, които ще продължават.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44