Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Протестиращи пред парламента подкрепиха електронното гласуване

| обновено на 07.02.14 в 15:14
Снимка: БГНЕС

Поредният протест срещу правителството и депутатите се проведе днес пред парламента. Този път гражданите изразиха и подкрепа за електронното гласуване, което според тях може да промени статуквото.

Въпреки топлото време и предварително обявения протест пред сградата на Народното събрание се събраха няколко десетки души. Повечето от участниците в проявата носеха мишки от компютър, които хвърлиха зад загражденията и стоящите пред тях полицаи. Униформените за пореден път не позволиха протестиращите да блокират движението по булевард "Цар Освободител". 

Протестиращите предвиждат големи прояви за другата седмица, когато предстои обсъждането и гласуването на вота на недоверие към кабинета "Орешарски", внесен от ГЕРБ.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44