Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Правителството и коректният бизнес започват обща борба срещу сивия сектор

Снимка: Катя Чорова
Правителството и коректният бизнес започват обща борба срещу сивия сектор, обяви министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев без да уточнява какви ще са точно мерките. Стойнев обаче подчерта, че те са предприети главно от финансовото министерство:

Защото ако досега правителството ясно показваше, че е коректно към българския бизнес и голяма част от българският бизнес също така показа, че е коректен към правителството, от тук нататък тези, които смятат да продължават да работят в сивия сектор, мога ясно и категорично да заявя, че те няма да бъдат в нашия отбор. В нашия отбор са именно тези предприемачи, които плащат данъци, плащат осигуровки, редовно си плащат заплатите, държавата също така, правителството е коректно към тези предприемачи и не бави плащания от страна на бюджета, но тези, които се опитват на гърба на честните и достойни хора да печелят пари, мога да им кажа следното, това повече няма да се случва.

Министър Драгомир Стойнев посети Захарните заводи в Горна Оряховица по повод 100 години от създаването на предприятието.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44