Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Международна туристическа борса "Ваканция и СПА експо 2014" се открива днес в София

Снимка: Венета Николова

Международната туристическа борса "Ваканция и СПА експо 2014" ще бъде открита официално днес в Интер експо център - София.

В изложението ще участват 250 компании от 22 страни. На най-големия щанд Министерството на икономиката и енергетиката ще представи 25 браншови туристически организации, регионални туристически асоциации, съюзи на хотелиери и ресторантьори, културни институции.

Международното присъствие включва фирми от Гърция, Турция, Сърбия, Румъния, Македония, Хърватия, Италия, Испания, Тунис, Тайланд, Холандия, Индия, Дубай, Русия и Узбекистан.

В рамките на дискусия ще се обсъжда стратегическият потенциал на България в областта на балнео и СПА туризма. Ще се проведе годишна среща на Министерството на икономиката с представители на местната власт. Ще бъдат представени различни туристически продукти на територията на българските общини.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44