Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отстъпка на туристически пакети от 10 до 30% на международна борса в София

Банско

Между 10 и 30 процента отстъпка от цената на туристическите пакети може да бъде получена по време на Международната туристическа борса, която започна в Интер експо център в столицата. 

Освен в рамките на борсата ранните записвания, при които се ползват изгодни намаления, продължават до месец март. Някои фирми правят и допълнителни отстъпки за редовните си клиенти или при повторно пътуване с тях. Туристическият продукт на България в почти цялата му пълнота може да видят посетителите на борсата и да планират разнообразни почивки, екскурзии в планинските и морските курорти на България. 

Българските общини представят разнообразни свои продукти. За чужбина най-търсени са ол инклузив пакетите за почивка на море в Турция, като най-ниските цени започват от 400 лева за тризвездните хотели за седем дни. Малко по-скъпи са пакетите за ол инклузив за почивките в Гърция, които започват с около 600 лева като цените достигат до 2 хиляди лева за почивка на гръцки остров. 

Предлагат се разнообразни обиколни турове в европейските държави. Предпочитанията за Хърватия са за престой от три до пет дни, като най-ниската цена започва от 200 евро за три нощувки.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44