Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Иззети са документи при обиск в кабинета на директора на бургаския клон на ДФ "Земеделие"

Снимка: www.dfz.bg

При днешния обиск в кабинета на директора на бургаската структура на Държавен фонд "Земеделие" Радостина Батанова са иззети документи. По-рано тази сутрин е било претърсено и нейното жилище. Двата обиска са разпоредени от следствената служба в Бургас.

След приключването на двата обиска открихме Радостина Батанова на работното й място. Нищо не ме притеснява. Казах ви, че не желая на този етап да правя никакви коментари. И това е.

Беше ли иззета документация? Определени неща - да.

По непотвърдена информация следовател по случая е Борислав Кънев. Той обаче не беше открит за коментар. Говорителят на Окръжната прокуратура в Бургас Красимира Кателиева заяви, че срещу Радостина Батанова няма заведено досъдебно производство, както няма и повдигнато обвинение.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44