Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пореден протест срещу назначаването на Али Алиев за директор на парк "Българка"

габрово етър
Снимка: БГНЕС
За днес е насрочен поредният протест срещу назначаването на председателя на ДПС в Севлиево Али Алиев за временен директор на Природен парк „Българка“.

Очаква се в 17 часа пред дирекцията на парк "Българка" в Габрово да се съберат недоволните от решението на Изпълнителна агенция по горите да назначи по замествани Али Алиев, след като титулярката Мая Радева излезе в болничен отпуск. Организатор на протеста е "Атака". От местната структура на партията поискаха оставката на Алиевш поставиха ултиматум като се заканиха, че ако не се оттегли от поста, ще блокират централата и подходите към парковата територия.

Утре в Габрово предстои обществено обсъждане на плана за управление на парк "Българка" за следващите 10 години

Против назначаването на Алиев се обявиха още от ГЕРБ и от габровската структура на БСП.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44