Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лихвари са пребили 41-годишната жена в Сливен

Снимка: БГНЕС

Лихвари са пребили жестоко 41-годишната жена, настанена в реанимацията на Сливенската болница с тежка черепно-мозъчна травма, счупени крайници и опасност за живота. От полицията в Сливен съобщиха, че са задържали тримата извършители на побоя. Двамата мъже на 33 и 38 години са осъждани за лихварство, а съучастничката им е жена на 37 години от Сливен. И тримата са жители на ромския квартал „Надежда“, където полицията е извършила обиск. По-младият мъж има присъди за кражби и използване на фалшиви документи. Жертвата е била малтретирана на улицата в кв. „Комлука“, където бе открита в безпомощно състояние от полицията, по сигнал на свидетели на инцидента. На задържаните е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за 72 часа. За случая е уведомена Окръжната прокуратура в Сливен.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44