Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

При трудова злополука в Бургас загина 57-годишен мъж

Снимка: БГНЕС

57-годишен мъж загина при трудова злополука в Завод за стоманобетонови конструкции в бургаския квартал "Лозово“. Откачило се от влекача полуремарке е затиснало работника към стената на цеха и той е загинал на място.

Загиналият инженер Николай Тодоров е бил главен енергетик в завода, каза изпълнителният директор на предприятието Димитър Кехайов:

Ние сме паникьосани, защото такива кадри рядко се намират. При движението на един автомобил до стената, така наречената "платформа" го притиска и го убива. С шофьора говорили сме, разбира се. Той не може да каже, че не е изправна колата. Сега разчитаме на следствените органи да изкарат истината на бял свят

Бургаската полиция е започнала разследване на случая. За него е информирана и Областната инспекция по труда.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44