Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържаха двама младежи за въоръжен грабеж на бензиностанция в село Брестовица

Снимка: БГНЕС

Двама младежи, извършили въоръжен грабеж на бензиностанция в пловдивското село Брестовица, са задържани от полицията. Те нахлули в обекта маскирани и с пистолети, нападнали 33-годишния служител и отнели около 1700 лева оборотни пари. На тръгване крадците взели от жертвата си портфейла му с лични документи, 300 лева и мобилен телефон. Мъжът е леко ранен и е настанен за наблюдение в болница.

Няколко часа по-късно са установени извършителите на престъплението. И двамата са от Брестовица - на 22 и 21 години. Задържани са за 24 часа в ареста, образувано е досъдебно производство.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44