Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Благоевград се провежда конференцията "Start Up"

Американски университет
Снимка: БГНЕС

Американският университет в България е домакин на ежегодната двудневна конференция "Start Up". Форумът е отворен за предприемчиви студенти и млади хора с иновативни идеи за бизнес. 

Форумът се организира от амбициозни студенти в Американския университет, които вече имат реализирани проектни идеи. Как да стартираш и развиеш успешен бизнес, как да намериш финансиране за проекти, за да създадеш добър екип, са сред водещите теми на тазгодишното издание на конференцията "Старт Ъп" в Благоевград. Сред лекторите ще бъде Тихомира Павлова - представител на България в Комитета COSME на Европейския съюз.

Конференцията "Старт Ъп" е ежегоден форум, който среща на едно място предприемачи и инвеститори със студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес, и има за цел да подпомогне развитието на предприемаческа и бизнес-иновативна среда в Благоевград и региона.

Мотото на тазгодишното издание на конференцията е "Ние сме много и сме готови за промяна". Събитието ще се проведе днес и утре в Студентския център "Америка за България" на Американския университет.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44