Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията отчита рязко намаляване на битовата престъпност в Търговищко

За рязко намаляване на битовата престъпност в петте общини на Търговищка област бе съобщено днес на състоялата се среща между представители на общините и Областната дирекция на МВР. На нея бяха отчетени досегашните резултати от кампанията за противодействие на престъпността.

Според Георги Николов, директор на областната дирекция на МВР, извършваните тематични специализирани полицейски операции в малките населени места дават изключително добри резултати.

Участниците в работната среща се обединиха около разбирането, че създаването на звената за самоохрана в селата и изграждането на видеонаблюдение на входно-изходните магистрали ще допринесе за по-високата разкриваемост на престъпленията в Търговищка област.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44