Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Уилям Хейг: Великобритания и съюзниците й трябва да обмислят налагане на трайни ограничения върху продажбата на оръжие на Русия

Автор:
Уилям Хейг Великобритания външен министър Консервативна партия
Снимка: БГНЕС

Великобритания и съюзниците й трябва да обмислят налагане на трайни ограничения върху продажбата на оръжие на Русия след "възмутителното" анексиране на Крим. Това мнение изказва британският външен министър Уилям Хейг в статия, публикувана на сайта на в. "Телеграф" и цитирана от Ройтерс.

Това би включвало Русия да остане извън някои международни оранизации, да се изправи пред трайни ограничения във военното сътрудничество и продажбите на оръжие и да има по-малко влияние върху останалата част на Европа, пише Хейг.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44