Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Детска градина "Слънце" в Асеновград е запечатана

Снимка: БГНЕС

Запечатана е кухнята на асеновградската детска градина "Слънце", станала скандално известна със сервираното на децата мляко с отрова за мишки.

Мярката е разпоредена от новия директор на детското заведение Златка Тоскова заради констатирани нарушения при безопасността на работа на кухненското оборудване. Проверка е установила неизправност на газовата печка.

Вече е уволнена помощник-готвачката в детската градина, а срещу други трима служители - завеждащ административната служба, готвачката и работник в кухнята, се водят дисциплинарни производства.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44