Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Първанов: Срещу АБВ се води тежка компроматна война

Снимка: БГНЕС

Лидерът на АБВ Георги Първанов заяви в Ловеч, че срещу него и формацията му се води най-тежката компроматна война, но той и хората му ще играят честно и по правилата. Първанов отказа да влиза в полемики с БСП, по повод обвиненията, че излизането му от партията може да  допринесе за връщането на ГЕРБ в управлението.

Това е основно оръжие на нашия опонент. Аз през 2006 година съм бил обект на такава компроматна война и спечелих 75 %. По време на импийчмънта имаше още по-мощна кампания и досега смятам, че доверието към нас се е закрепило, но от нас няма да излезе нито един опит за компромат, това е гарантирано. БСП като управляваща партия изневери на много леви обещания. Нашата идея е по-скоро да обхванем колкото се може по-широка част от политическия спектър и лявото, разбира се. Ние критикуваме и отляво, но в същото време отваряме идейния си спектър и възможностите за коалиция и партниране в центъра, там, където има много хора, които са разочаровани и които не ги интересува идеологията, искат просто да има повече работа, да имат по-добро здравеопазване, т.е. елементарни човешки неща.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44